Kaj naj kupi začetnik
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Pajer,ti si doktor za ribolov .....in bi se verjetno rad pogovarjal na akademski ravni.....jaz sem pa še osnovnošolec in ni da bi delil nasvete....
.....ampak andrejev noče ribolovnega faksa....želi le med plutjem šlepat, pa če se kaj ujame prav, če ne pa tudi.
Kaj češ, eni jemljemo ribolov bolj za zabavo...........je pa fajn, če se kdaj kaj ujame.....
.....ampak andrejev noče ribolovnega faksa....želi le med plutjem šlepat, pa če se kaj ujame prav, če ne pa tudi.
Kaj češ, eni jemljemo ribolov bolj za zabavo...........je pa fajn, če se kdaj kaj ujame.....
mirno morje
pajer1 napisal/-a:
Aja, pajade sem žleht!
Če bi bilo tako enostavno, potem ne bi bila cela "znanost" v ribolovu.
Dajmo si priznat, da ne gre drugače kot z leti in tableti. Osnovna šola, srednja, in potem faks. Vse to pa traja. Eni pa kar na faks iz prve.
.
Pajer, hvala za "žlehtnobo". Vem, da bi moral najprej začeti z laksom s pomola in počasi napredovati naprej, da bi prišel do visokega nivoja. Ampak v resnici, me ribolov ne zanima spet tako zelo. To vidim bolj kot neko popestritev dogajanja med daljšimi plovbami. Če bo kaj iz tega ok, če pa ne pa tudi prav. Res pa ne bi rad, da me trgovci čisto nategnejo in mi prodajo nekaj, česar res ne rabim, ali pa se bo takoj polomilo. In ja, kot je nekdo pametno pripomnil, pojdi v ribarnico in kupi ribe. Ne skrbite, ne računam da bom dobil povrnjen denar v obliki rib. V ribarnico bom še vedno šel.
V življenju sem dosedaj ujel 1 (eno) ribo. Še to, sem v resnici skupaj s kolegico samo potegnil iz vode na krov barke, ker so bili vsi drugi na jadrnici zasedeni.
Tukaj je slika:
Hvala Alesiju in NTju, za konstruktivne prispevke...
-
Daki
-
Daki
kocka napisal/-a:Tukaj mi nekaj ni jasno, ok če je brezalustni trnek pa vseeno, vabe ne vidim, na kaj pol grizejo, futrajo pa na sardelo?
https://youtu.be/t-WqUHFfAtw?t=262 je video na pravem času
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti