Zdravo
Kupil sem rabljen čoln z omenjenim motorjem, ki je še v garanciji. Ima cca 200 ur. Na štand gasu motor trokira, drugače pa deluje brezhibno. Bil sem na servisu in se okoli tega niso vznemirjali, sam pa nisem preveč zadovoljen. Ali ima kdo podobno izkušnjo.
pri podobnem delovanju motorja v mojem avtomobilu je bilo potrebno zamenjati injektorje.
Evinrude e-tec 150
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Jaz imam hondo staro eno leto, 70 ur. Že od prvega dneva ko so mi novo zmontirali, se mi dogaja, da ko ročico za štand gas premikam, motor ne reagira kot normalno med plovbo, oziroma zelo počasi, vmes pa imam občutek kot da potrokira. Lansko sezono med plovbo ni bilo nobenih znakov trokiranja, pod štand gasom oziroma med višanjem plina brez rotacije propelerja pa vedno podbna zgodba. Na servisu tudi pravijo da je to normalno.
Možnosti kaj bi lahko bilo narobe je kar nekaj. Z zgolj 200 urami bi rekel, da je verjetnost zapacanih injektorjev bolj mala.
Etec je ZELO občutljiv na NETESNENJE dovoda goriva. Najbolj se to vidi ravno na štandgasu, pri večjih obremenitvah motorja pa je netesnenje lahko usodno za motor.
Preveri torej najprej to. Če je vizualno vse ok (priklopi, spoji, pumpa,...), si zrihtaj en 15-20L plastičen, čist (najbolje nov) rezervoar za gorivo s FRIŠNIM bencinom. Med rezervoar in motor je potrebno dat ročno pumpico za gorivo. Pumpica naj bo postavljena VERTIKALNO, (puščica na njej gleda gor). To reč priklopi direktno na dovodno cev motorja. Moral boš razdreti ovoj okoli cevi med čolnom in motorjem.
Če bo potem delal OK si zmagal, če ne, pa si tam kjer si ne želiš bit. Potem je vsaj za začetek potreben računalnik z diagnostičnim SW, kjer se gleda kako se motor obnaša če ugasneš posamezni injektor oz. svečo, vidiš napake itd. Če se tu nič ne odkrije, potem se preveri tlake in filterčke v povratnem vodu goriva. Če se še tu 0 ne izkaže, potem je na vrsti čiščenje injektorjev in ostale (dražje) procedure.
Etec 150 MORA pri polnem gasu pri običajni obtežbi plovila doseči 5300 vrt/min. To je nujno upoštevat.
Etec je ZELO občutljiv na NETESNENJE dovoda goriva. Najbolj se to vidi ravno na štandgasu, pri večjih obremenitvah motorja pa je netesnenje lahko usodno za motor.
Preveri torej najprej to. Če je vizualno vse ok (priklopi, spoji, pumpa,...), si zrihtaj en 15-20L plastičen, čist (najbolje nov) rezervoar za gorivo s FRIŠNIM bencinom. Med rezervoar in motor je potrebno dat ročno pumpico za gorivo. Pumpica naj bo postavljena VERTIKALNO, (puščica na njej gleda gor). To reč priklopi direktno na dovodno cev motorja. Moral boš razdreti ovoj okoli cevi med čolnom in motorjem.
Če bo potem delal OK si zmagal, če ne, pa si tam kjer si ne želiš bit. Potem je vsaj za začetek potreben računalnik z diagnostičnim SW, kjer se gleda kako se motor obnaša če ugasneš posamezni injektor oz. svečo, vidiš napake itd. Če se tu nič ne odkrije, potem se preveri tlake in filterčke v povratnem vodu goriva. Če se še tu 0 ne izkaže, potem je na vrsti čiščenje injektorjev in ostale (dražje) procedure.
Etec 150 MORA pri polnem gasu pri običajni obtežbi plovila doseči 5300 vrt/min. To je nujno upoštevat.
Nazadnje spremenil kasaudio, dne So Maj 28, 2016 13:15, skupaj popravljeno 5 krat.
Jaz imam hondo staro eno leto, 70 ur. Že od prvega dneva ko so mi novo zmontirali, se mi dogaja, da ko ročico za štand gas premikam, motor ne reagira kot normalno med plovbo, oziroma zelo počasi, vmes pa imam občutek kot da potrokira.
Zakaj bi moral pri eno leto stari hondi 70, polni elektronike premikat ročico za štand gas? To bi moral samo vžgat in se peljat.
Tudi etec se dokaj čudno odziva na premikanje ročice za štandgas. Če je pri hondi podobno, so ti na servisu čisto prav povedali. Vendar je pri etecu ta ročica zgolj zato, da ga lahko ročno spraviš v postopek konzervacije, pri plovbi se ne uporablja.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov