Potovanje s surfom Portorož-Črna gora
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
Danes smo izpluli zelo pozno. Zjutraj se je Sašo vsedel na moje lezice in ni videl moje tablice mod majico in ko se je naslonil, je pocil ekran. Prijazni lastnik kampa mi j e posodil starega golfa, da sva SLA s Sasom po novo tablico v B/more. Komaj smo jo nasla in smo sedaj spet on line. Pozicija Laufa. Vetra je malo. Na zacetku Murterja sta se odlocila za supanje. Maria sem povil z elasticnem povojem,ki ga je prinesel iz mesta Alesjo. Dal si je gor tudi surferski pas of SASE, da mu je vse lepo stisnilo. Sedaj sta ze na vodi CCA 30 minutes in pocasi veslata ob Murterju.
Kaksen bo danes plan se ne vemo, ker je vse odvisno od bolecin nasega poskodovanca.
Hvala za vse nasvete. Kr en hvala za povabilo. Ti sporocim kako bo s cevapi. Zelimo narediti cim vec Nm, da gremo na jug.
Slike od vceraj se objavim, ko vse uredim na tablici.
Se nekaj bi napisal in sicer bolj za admina, da CE hocem objaviti 10 slik na Morjeplovcu, porabim CCA 2 uri. Da jih izberem, porabim se najmanj časa. Potem jih moram resize, naložit na Moj album, vse kopirati na Morjeplovce, potem mi pa vedno ne potegne. Bi bilo fajn raz!isliti o kaksnem bolj prijaznem nalaganju slik. Ko to delam sem stalno v kabini, ko je peklensko vroce. Vem da v tem trenutku to ne bo zrihtano. Razmislite....
Mario sprasuje, ce je kje v blizini morjeplovec, ki ima dvojno veslo (od kajak), da bo lahko veslal na obeh stranehe malo.
Kaksen bo danes plan se ne vemo, ker je vse odvisno od bolecin nasega poskodovanca.
Hvala za vse nasvete. Kr en hvala za povabilo. Ti sporocim kako bo s cevapi. Zelimo narediti cim vec Nm, da gremo na jug.
Slike od vceraj se objavim, ko vse uredim na tablici.
Se nekaj bi napisal in sicer bolj za admina, da CE hocem objaviti 10 slik na Morjeplovcu, porabim CCA 2 uri. Da jih izberem, porabim se najmanj časa. Potem jih moram resize, naložit na Moj album, vse kopirati na Morjeplovce, potem mi pa vedno ne potegne. Bi bilo fajn raz!isliti o kaksnem bolj prijaznem nalaganju slik. Ko to delam sem stalno v kabini, ko je peklensko vroce. Vem da v tem trenutku to ne bo zrihtano. Razmislite....
Mario sprasuje, ce je kje v blizini morjeplovec, ki ima dvojno veslo (od kajak), da bo lahko veslal na obeh stranehe malo.
Nazadnje spremenil johnny1300, dne To Jul 05, 2016 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kontakt:
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kontakt:
kr en napisal/-a:Če pridete danes na Jezera za Hribošnjak vam spečem ćevape.
Kadarkoli sem za prave morjeplovce na 091 170 64 58.
kr en hvala za povabilo ampak fanta sta se trdno odlocila da veslata dalje ker vetra ni dovolj za surfanje tako se srecamo vec ksno
francelj, kar se reber tice pa mislim da je eno rahlo napoceno in drugo malo vec tezko se to presodi ampak mario se je odlocil veslat za morebitno surfanje pa bi bilo verjetno prehudo no bomo videli v naslednjih dneh kako bo. L.p.alesjo
.
Ja no, Admin se je očitno spreobrnil v profesionalnega slovenskega politika.
Že nekaj let obljublja direktno popanje fotk na forum.
In ostalo je samo na obljubah!
Vem da bi bilo veliko več fotk objavljenih, če bi Admin izpolnil obljubo.
Pa še ena reč je s tem.
Fotke so nekje in ko oni spremenijo nekaj ns njihovem naslovu, se fotke s foruma zbriđejo. Žal!
To se je že zgodilo!
.
johnny1300 napisal/-a:Se nekaj bi napisal in sicer bolj za admina, da CE hocem objaviti 10 slik na Morjeplovcu, porabim CCA 2 uri. Da jih izberem, porabim se najmanj časa. Potem jih moram resize, naložit na Moj album, vse kopirati na Morjeplovce, potem mi pa vedno ne potegne. Bi bilo fajn raz!isliti o kaksnem bolj prijaznem nalaganju slik. Ko to delam sem stalno v kabini, ko je peklensko vroce.
Ja no, Admin se je očitno spreobrnil v profesionalnega slovenskega politika.
Že nekaj let obljublja direktno popanje fotk na forum.
In ostalo je samo na obljubah!
Vem da bi bilo veliko več fotk objavljenih, če bi Admin izpolnil obljubo.
Pa še ena reč je s tem.
Fotke so nekje in ko oni spremenijo nekaj ns njihovem naslovu, se fotke s foruma zbriđejo. Žal!
To se je že zgodilo!
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Dan 9 veslanje s poceno rebro in vneto misico- romantika- t
po super zajterku 2 kg sardelic smo bili ze pripravljeni na odhod, to je bilo ob cca 10.00. Pri iskanju stvari sem se naslonil na skrito tablico pod pojstrom, tej je pocil ekran.. Samo tri crtice, je tuch screen nehal delovati. Zato sva si z johnikem sposodila starega golfa 2 od lastnika kampa romantika in se odpravila proti Biogradu. Tam sva se usput napravila einkauf. Piva za kapitana
no po velikih mukah sva le dobila novo tablico, ki pa jo je bilo treba se naloziti z vsemi potrebnimi aplikacijami. Zato se je start premaknil na 14to uro. Malo je pihal maestral zato je kapitan rekel da bi zaceli surfati. Jaz pa sem bil zelo skepticen in sem rekel da bomo veslali. In prav sem se odlocil saj je veter pihal z 3mi vozli. Johni je napravil obvezo z elasticnimi povoji nasemu Mariu, jaz pa sem mu posodil trapez. Vse to mu je lepo stisnilo prstni kos tako, da je z bolecino lahko zacel veslati. Nasa hitrost je z 3eh vozlov sicer padla na 2.2 vendar odloceni gremo dalje. Johni je Mariu posodil eno hudo tableto proti megreni tako da je ta po 30 min veslanja tudi primila. Mario je po 5tih preveslanih milijah tudi malo bruhnil. Pravi pa da mu jebolecina po tem malenkost popustila. Veslala sva tik ob nasi sinji lepoticit, da sva v primeru nuje lahko takoj na krovu. In veslali smo dalje prav, do soncnega zahoda. Zastavljenega cilja nismo dosegli smo pa zelo veseli saj smo se premaknili za kar lepo razdaljo z dvema poskodbama. Moje misice mi sploh ni za omenjat saj je v primerjavi z mariem to kot pikec komarja, ki so nas to noc kar lepo nasekali. Z mariem bova danes ocistila naj juznejso obalo na otoku tijat saj je zasvinjana kot smetisce. Nato se odpravimo dalje, kolko je videt spet na vesla cilj je delati vsaj 20nm na dan, da pridemo na cilj v zastavljenem casu. Ob vsem tem gre zahvala vsem Morjeplovcem, ki nas vzpodbujate in z nami delite nasvete.
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kontakt:
Z zamudo 8 Dan
Tezave z internetom... Sedaj, ko smo izpluli, zopet dela 3G.
Jutro na Ižu. Mario v bolečinah. Johnny mu je odstopil svoje ležišč, da se je lahko normalno stegnil
Zunaj precudovito mirno morje. Ura je 6 zjutraj
Joga za lajšanje bolečin
V Zaglav smo šli natočiti gorivo ter vodo. Pri vplutju nas je slikala Katjuša.
Potem smo šli še v Sali, da smo kupili kremo Vražja kandža, ki jo je priporočil @Polanc.
Plus shoping.
Zapihal lep veter in Sašota zasrbijo prsti. Gre surfat
Dobi še buster - cedevito
Zaradi vročine nas poliva Canadair
Mario stoji ob kapetanu. Danes pavzira
Sašo je super napredoval in ja ta dan naredil 20 Nm. Vsi zadovoljni...
Oba v Pisarni. Johnny asistira Alesju, Mario pa pise blog.
Narezani motar, ki ga je narezal Mario na Iž, ko še ni bil poškodovan
Odlična večerja ala Alesjo. Spageti z motarjem in skušami

Tezave z internetom... Sedaj, ko smo izpluli, zopet dela 3G.
Jutro na Ižu. Mario v bolečinah. Johnny mu je odstopil svoje ležišč, da se je lahko normalno stegnil
Zunaj precudovito mirno morje. Ura je 6 zjutraj
Joga za lajšanje bolečin
V Zaglav smo šli natočiti gorivo ter vodo. Pri vplutju nas je slikala Katjuša.
Potem smo šli še v Sali, da smo kupili kremo Vražja kandža, ki jo je priporočil @Polanc.
Plus shoping.
Zapihal lep veter in Sašota zasrbijo prsti. Gre surfat
Dobi še buster - cedevito
Zaradi vročine nas poliva Canadair
Mario stoji ob kapetanu. Danes pavzira
Sašo je super napredoval in ja ta dan naredil 20 Nm. Vsi zadovoljni...
Oba v Pisarni. Johnny asistira Alesju, Mario pa pise blog.
Narezani motar, ki ga je narezal Mario na Iž, ko še ni bil poškodovan
Odlična večerja ala Alesjo. Spageti z motarjem in skušami

- johnny1300
- Viceadmiral
- Kontakt:
Deveti dan.
Pisarna dela napolno. Internet zadovoljiv.
Zjutraj je šel Alesjo z gazdom kampa v B/moru po povoje za našega Maria. Kupil je tuid 2 kg sardelic. Plan nam je bil cim prej izpluti, vendar zaradi pocnjene tablice sva šla s Sašom v mesto po novo. To je bilo ze napisno v prejsnjih postih.
Priprava poznega zajtrka oz. zgodnjega kosila
Kapitan peče ribice
Papica, njami
Povijanje Mariovih reber
Robocop
Fotranje "galeba"
Čuvala nas je tudi HV vojska
Tudi Canadair nas je obletal...
Mimo Murterja
Mario v bolečinah
Refbull stop
Proti Tijatu
Vhod v Luko Tijaščico, kjer smo prespali
Mario je danes dejansko grizel vesla
Prava heroja. Eden s počenim rebrom, drigu z nategnjeno misico
Naredila sta 16Nm. Bravo fanta

Pisarna dela napolno. Internet zadovoljiv.
Zjutraj je šel Alesjo z gazdom kampa v B/moru po povoje za našega Maria. Kupil je tuid 2 kg sardelic. Plan nam je bil cim prej izpluti, vendar zaradi pocnjene tablice sva šla s Sašom v mesto po novo. To je bilo ze napisno v prejsnjih postih.
Priprava poznega zajtrka oz. zgodnjega kosila
Kapitan peče ribice
Papica, njami
Povijanje Mariovih reber
Robocop
Fotranje "galeba"
Čuvala nas je tudi HV vojska
Tudi Canadair nas je obletal...
Mimo Murterja
Mario v bolečinah
Refbull stop
Proti Tijatu