Vreme te dni
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 18:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Midva že 2 dni v zalivu Soline, Veruda. Danes ponoči od 24.00 budna, sunki burje 60vozlov. Ponoči je nasedla jadrnica, sea help zaradi močnega vetra ni uspel pomagati. Šele danes zjutraj jim je uspelo jadrnico potegniti in odvleči v marino. Ob 8.00 začelo še deževati, veter ne pojenja. Čakava, da vsaj veter pojenja. 
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Lep pozdrav
Madonca in tole vreme sem kar v dilemi kdaj na pot.
Namen imam nekje sredi noči iz Novega mesta z jadrnico na Pag.
Pa ko gledam tole vreme se tudi bojim kaj bo z avtocesto, Sveti rok, Paški most, se bojim da bo zaprto. A je kdo doli kako je stanje je varno iti na pot?
Hvala za odgovore.
Lp; Iztok
Madonca in tole vreme sem kar v dilemi kdaj na pot.
Namen imam nekje sredi noči iz Novega mesta z jadrnico na Pag.
Pa ko gledam tole vreme se tudi bojim kaj bo z avtocesto, Sveti rok, Paški most, se bojim da bo zaprto. A je kdo doli kako je stanje je varno iti na pot?
Hvala za odgovore.
Lp; Iztok
Imate kar pestro in glede na tole prej kot v nedeljo ni za iti na pot.
http://prognoza.hr/pomorci.html
http://prognoza.hr/pomorci.html
Predlog moje žene: ostanite lepo doma na toplem, po možnosti v postelji, kjer vam ne more popustiti veriga, vas ne premetava sem ter tja in lahko v miru brez naravnih nevarnosti prebirate dobro knjigo. Trenutno je na morju potrebna vsa pozornost, na wc se hodi v izmenah, ker je potrebno ves čas opazovati okrog čolna kaj se dogaja, preverjati rajdni krog, da te ne odnese na obalo, kosilo skuhati je kar podvig, pa tudi pogovorila sva se v teh treh dneh že vse! Aja, pa še piti se ne sme alkohola, ker nikoli ne veš, kdaj bo porebna urgenca pri reševanju barke.
Seveda pa ni nujno, da sploh kaj od tega upoštevate!
Seveda pa ni nujno, da sploh kaj od tega upoštevate!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost