V drugi polovici septembra gremo s kolegi na jadranje...trije ali štirje pa bomo popestrili dogodek, tako kot že večkrat in se na pot do Šibenika odpravili s kolesi...tokrat iz Reke in po otokih, Krk-Rab-Pag in nato do Šibenika...za Krk - Rab imamo prevoz z lokalnim trajektom iz Valbiske, nato pa nam je trajekt iz Raba na Pag ( Rab- Novalja ob 18:55 ) prepozen, ker bi prvi dan radi prevozili Pag vsaj do Šimunov...rabili bi, oziroma iščemo prevoz, kot sem dejal, bomo trije, morda pa štirje, iz Raba na Pag, dovolj bo že do Tovarnel, , važno nam je le, da smo čimprej na Pagu...
Je morda kdo v tistem času tam in bi nas bil pripravljen prepeljat na Pag... po trenutnem planu bomo 19. septembra s trajektom iz Valbiske prispeli na Rab okrog 13 ure, potem pa rabimo do mesta Rab dobro uro s kolesi... bi se priporočali, če nas cukne preko na Pag, seveda za plačilo. Ali pa, če ve kdo za kakšno taxi službo ali kakega domačina, ki bi bil pripravljen nas prepeljati preko... da ne iščemo takrat na pamet, se priporočam za kontakt.
Primož
Prevoz Rab-Pag septembra
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Prevoz Rab-Pag septembra
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
hmm..sem pogledal, pa ravno v ponedeljek pelje redna linija le enkrat, on 12-ih, za nas v neugodnem času, kjer spet ne moremo priti pravočasno...če lahko, bi te prosil za številko, da ga pokličemo, koliko bi računal, če nas pelje ekstra, okrog štirih popoldan...
p.s. ne rabiš iskat , sem že dobil številko od Dražena, hvala
p.s. ne rabiš iskat , sem že dobil številko od Dražena, hvala
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov