Naj te nič ne skrbi. Najboljša stran plastike je ta da se da kvalitetno popravljat.
Osmoza nastane na barkah ki imajo poškodbe pod gladino vode. Prav tako osmoza ne nastane če barko uporabljaš nekaj tednov na leto potem pa jo daš ven iz vode.
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pajo napisal/-a:Hvala Mamamicka za odgovor. Ja površina je lepo bela in sijoča, se nikjer ne vidi laminat in je tudi vidno iz globjih prask, ki so ostale, da je še vsaj pol milimetra v globino vse belo. Bolj me je skrbelo, če sem s stanjšanjem plasti poslabšal odbojnost UV svetlobe in nastanek osmose na poliestru, samo ker je del nad vodo to po mojem ni panike. Mogoče sem tudi rekel malo preveč 1mm, verjetno sem pobral manj.
NOVI FOSIL se strinjam, dobra varianta za globoke raze je apliciranje gelcoata (Filler) in potem brušenje. V bistvu je bil moj prvotni namen odstraniti samo površinske praske, globoke vem da ne morem/smem toliko brusiti, samo polomil sem ga med brušenjem ker sem sproti delal rajse in sem moral nato poravljat - zato sem odvzel več materiala kot sem hotel.
Bom še slikal jutri.
AEgir napisal/-a:Orbitalno mam, rotacijske pa ne, v tem je problem.
Čoln bom rihtal za naslednjo sezono, sam bi ga rad saj v neko osnovno lepše stanje spravil, ker trenutno zgleda res grdo.
Kje v trzinu pa imajo tole pasto?
Hvala.
AS napisal/-a:Mama Micka
tebi bi se splačalo narediti hotline,saj veš , 090 pa nasveti![]()
![]()
mamaMicka napisal/-a:Cudezna gobica. Una bela. Dobis v mercatorju od ilexe. Ima thdi Muller cenejss.
Po nemsko je smutzradieren...
Brez vsake skode bo slo dol in tudi enostavno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost