Preveč oseb na čolnu
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
mk2014 napisal/-a:Bolj logično se mi zdi, da bi pisali koliko oseb je lahko maksimalno in ne minimalno.
Če je vpisano število posadke, je običajno (in logično), da je napisano minimalno zahtevano število (in vrsta, oziroma vrsta izkaza o minimalni zahtevani usposobljenosti) članov posadke.
Za dovoljeno število oseb 'na krovu' je pa najbrž odvisno, od kod so izhajali pri snovanju predpisa: če iz predpisov o največjem dovoljenem številu potnikov, se jim lahko zdi logično drugače, kot se zdi logično nam (in večini tistih, ki 'sčarajo' tablice podatkov kje na trupu malih plovil).
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Flesherka napisal/-a:kr en napisal/-a:Roman, le pokliči ga iz kabine. A počasi, da se mu oči navadijo.![]()
Kot uni iz filma Underground.![]()
Si me nasmejal.
Polepšan dan, for sure! Razdevičena, prvi komentar. Sama sebi izrekam dobrodošlico.
Sem zelo na hitro pogledal tale post in sem videl tole:
... Flesherka ... razdevičena ... počasi prišla iz kabine ... Polepšan dan ...
Pa kaj je to z mano ? Zgleda, da sem dislektičen.
Lep pozdrav, Tomaž.
Heron je nazaj z druge poti po svetu in že težko čakam na naslednji odhod.
Takrat se bo vrnil tudi dnevnik na: www.sailmala.com/heron
Ali občasno blog v Angleščini na: www.heronsailing.blogspot.com/
Heron je nazaj z druge poti po svetu in že težko čakam na naslednji odhod.
Takrat se bo vrnil tudi dnevnik na: www.sailmala.com/heron
Ali občasno blog v Angleščini na: www.heronsailing.blogspot.com/
Poglejte najprej na ploščico na čolnu, potem na CE certifikat pa bo zmeda še večja!
Egiptovski gumenjak je imel na ploščici 14 oseb, 10 na CE, pa sem komaj dobil na 8oseb. Ko sem spremenil kategorijo plovbe na 6 milj, mi je dal 6 oseb in poudaril, da krmar ne šteje., torej na hrvaškem to pomeni 7 skupaj.
Otroci morajo imeti jopiče na sebi, za ostale jih morate imeti sabo, za trenutno prisotne!
Potapljaški jopiči ne štejejo, niso pa prav tečni glede tega.
Egiptovski gumenjak je imel na ploščici 14 oseb, 10 na CE, pa sem komaj dobil na 8oseb. Ko sem spremenil kategorijo plovbe na 6 milj, mi je dal 6 oseb in poudaril, da krmar ne šteje., torej na hrvaškem to pomeni 7 skupaj.
Otroci morajo imeti jopiče na sebi, za ostale jih morate imeti sabo, za trenutno prisotne!
Potapljaški jopiči ne štejejo, niso pa prav tečni glede tega.
Morski vuk
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov