garmin 420 s
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Oživljam temo.
Pred kratkim sem kupil 421s. Zaenkrat je še na mizi, na čoln bo šel spomladi.
Za začetek sem zadevo priklopil doma preko adapterja, ki je priložen. Je prav tak kot na sliki. Ta kabelček bo po inštalaciji ostal na čolnu, za igranje doma bi res potreboval dodatnega. Je kdo že kupoval kaj takega. Kje bi ga lahko dobil, za koliko? Cel kabel ali se dobi samo konektor? Verjetno bo zanimalo še koga.
Konektor zgleda precej poseben, improvizacija me ne vleče preveč.
Če koga zanima poraba. Napravica pri 12V iz napajalnika vleče občasno preko 1,3 A. Brez priključene sonde globinomera.
LP Francelj
Pred kratkim sem kupil 421s. Zaenkrat je še na mizi, na čoln bo šel spomladi.
Za začetek sem zadevo priklopil doma preko adapterja, ki je priložen. Je prav tak kot na sliki. Ta kabelček bo po inštalaciji ostal na čolnu, za igranje doma bi res potreboval dodatnega. Je kdo že kupoval kaj takega. Kje bi ga lahko dobil, za koliko? Cel kabel ali se dobi samo konektor? Verjetno bo zanimalo še koga.
Konektor zgleda precej poseben, improvizacija me ne vleče preveč.
Če koga zanima poraba. Napravica pri 12V iz napajalnika vleče občasno preko 1,3 A. Brez priključene sonde globinomera.
LP Francelj
Marchi napisal/-a:Res bi lahko imel kakšno "servisno" baterijo.
Si pa lahko pomagaš z dodatnim Power/data kablom, tako da ga zvežeš na adapter 12V in ga uporabljaš doma v fotelju. Sam sem to naredil pri gpsmap 162 in deluje ok.
Kolikor vidim, je ta kabel za napajanje, priklop NMEA in z dodatnim konektorjem za sondo.
Ta kabel je vedno v kompletu z instrumentom in se ga uporabi. Kabel se da posebej naročit, poglej na Garmin.si ali pa obišči njihovo podružnico v Izoli.
Pa ne prej kot v torek.

Ta kabel je vedno v kompletu z instrumentom in se ga uporabi. Kabel se da posebej naročit, poglej na Garmin.si ali pa obišči njihovo podružnico v Izoli.
Pa ne prej kot v torek.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov