Merlyn 560
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Merlyn 560
Pozdravljeni!
Ali ima mogoče kdo kakšen katalog oz. slike s tehničnimi podatki v pdf (ali drugi datoteki) za zgoraj omenjeno plovilo?
Ali pa mogoče slike, ko je kdo razstavljal to plovilo?
Hvala že vnaprej.
LP
Marko
Ali ima mogoče kdo kakšen katalog oz. slike s tehničnimi podatki v pdf (ali drugi datoteki) za zgoraj omenjeno plovilo?
Ali pa mogoče slike, ko je kdo razstavljal to plovilo?
Hvala že vnaprej.
LP
Marko
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Merlin 560, ne Merlyn 560?
Nisi dobil odgovora, čeprav je nekaj ljudi na formu imelo (in morda še ima) Merlin 560. O njem je bila na forumu že beseda tule.
Če boš iskal Merlin 560, tudi google še kaj najde.
Nisi dobil odgovora, čeprav je nekaj ljudi na formu imelo (in morda še ima) Merlin 560. O njem je bila na forumu že beseda tule.
Če boš iskal Merlin 560, tudi google še kaj najde.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
odvisno o čem je govora
gumenjak je marlin
https://www.google.si/search?q=gommone+ ... WGNLTDM%3A
trdak pa merlyn
https://www.google.si/search?q=merlin+5 ... Z2xsPtM%3A
gumenjak je marlin
https://www.google.si/search?q=gommone+ ... WGNLTDM%3A
trdak pa merlyn
- Marjan Tomki
- Admiral
@kondor88
- ne marlin, ne merlyn, ampak merlin 560. Tudi tvoja povezava pod besedo 'merlyn' zares na google pokaže merlin 560 - glej 'q=merlin+560'.kondor88 napisal/-a:odvisno o čem je govora
gumenjak je marlin
trdak pa merlyn
In tudi če v google vpišem merlyn 560 motorboat, so pokazani zadetki spet na merlin 560.
Sicer kaže, da je bilo nekaj izdelovalcev (Ljutomer in tisti konec), ki so delali (samo ali tudi?) kit izvedbe (da kupec lahko dokonča čoln po svojih željah), ki pa tega ne počno več (in lahko kot poslovni subjekti tudi ne obstajajo več).
Pravzaprav sem upal, da se bo tule oglasi kdo od tistih, ki je imel oziroma še vedno ima tak čoln.
- Marjan Tomki
- Admiral
Marjan Tomki napisal/-a:...
Pravzaprav sem upal, da se bo tule oglasi kdo od tistih, ki je imel oziroma še vedno ima tak čoln.
kondor88 napisal/-a:ne vem kaj hočeš povedat
poglej kaj piše na čolnih ob strani, jaz vidim y
Na tvoji povezavi na google je zadetek recimo
in iskalni parameter tvoje povezave na google je
Koda: Izberi vse
q=merlin+560kondor88 napisal/-a:torej imamo marlin in merlyn
nimamo pa marlin - a
- Marjan Tomki
- Admiral
kondor88 napisal/-a:marlin=gumenjak in merlyn=plastik - tako vsaj piše na čolnu
merlina pa nimamo
Zanimiva 'dokončna' ugotovitev...
Klikni na sliko čolna z napisom Merlyn v mojem prispevku zgoraj, in si preberi, kaj piše v besedilu. Večkrat.
Kot sem napisal, upam da se oglasi kdo od lastnikov, ki morda ima kaj dokumentacije in morda lahko janmar-ju naredi kakšno kopijo ali skan.
- Marjan Tomki
- Admiral
Ne še - ampak si pa trmast ko . . . Kar ni problem, če ne bi bil hkrati enako trmast, kot površen. Tole najino bi bilo treba tudi cufniti iz tele teme v kako 'prepucavanje'.
Glede na to, da tule trenutno dežuje, napišem še tole:
Kot mularija smo na listek napisali kako neumnost, nanj nalepili seme s kljukicami (repinec, mislim). Če bi kdo zdaj naredil takega, nanj napisal krompirček in ti ga vrgel na hrbet, bi ti hodil okoli z 'nalepko' z napisom 'krompirček', pa to še vedno ne pomeni, da si ti res krompirček.
Klikni vendar tudi na povezave na tista oglasa, s katerih je slika z napisom 'Merlyn', in preberi še tip čolna v besedilu.
Glede na to, da tule trenutno dežuje, napišem še tole:
- janmar napiše, da ima v plovnem dovoljenju napisano merlyn
- prve štiri slike na tvoji povezavi na google slike in vsaj še ena v naslednji so vse za dva oglasa za isti čoln, na mornarju in na katerem je nalepka 'Merlyn', v besedilu obeh oglasov pa piše merlin 560.
- Drugi oglas je za drug čoln istega tipa - klik - nima nalepke z napisom 'Merlyn', v naslovu in besedilu oglasa je spet merlin 560. Vpogled v vpisnik čolnov ne pokaže imena tipa, izdelovalec je pa
in za DANISAN za plovila ti google najde, da je v stečaju, ampak mogoče se na tistem naslovu še vedno lahko kdo oglasi in da podatke, če jih kdo vpraša.Graditelj DANISAN d.o.o.
Kraj gradnje RADENCI,R SLOVENIJA - Na temah na tem forumu o tem čolnu je tudi zapisano merlin 560 in sicer ga je tako imenoval vsaj en član morjeplovca, ki je kupil lupino in ga dokončal sam in po temi naša plovila sodeč morda še vedno lastnik takega.
Kot mularija smo na listek napisali kako neumnost, nanj nalepili seme s kljukicami (repinec, mislim). Če bi kdo zdaj naredil takega, nanj napisal krompirček in ti ga vrgel na hrbet, bi ti hodil okoli z 'nalepko' z napisom 'krompirček', pa to še vedno ne pomeni, da si ti res krompirček.
Klikni vendar tudi na povezave na tista oglasa, s katerih je slika z napisom 'Merlyn', in preberi še tip čolna v besedilu.
venomer razlagaš, da v oglasu piše merlin, da v tekstu piše merlin,
...ja ok, saj marsikdo piše kao što govoriš ... jamaha, janmar
ampak - nedvoumno dejstvo je, da na čolnu piše merlYn in pika
tudi v "prometnem" dovoljenju eden pravi da mu piše merlYn
na nobeni sliki ni napisa merlin, nihče ne pravi da ima v dovoljenju napisano merlin
torej lahko na osnovi vsega do sedaj napisanega sklepamo da je merlYn
...ja ok, saj marsikdo piše kao što govoriš ... jamaha, janmar
ampak - nedvoumno dejstvo je, da na čolnu piše merlYn in pika
tudi v "prometnem" dovoljenju eden pravi da mu piše merlYn
na nobeni sliki ni napisa merlin, nihče ne pravi da ima v dovoljenju napisano merlin
torej lahko na osnovi vsega do sedaj napisanega sklepamo da je merlYn
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov