Merlyn 560
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Da ti odpre vili-jevo povezavo, moraš biti prijavljen na forum, ker kaže v podforum 'Naša plovila', ki je viden le (prijavljenim) članom foruma.
Kar zadeva kreganje... imaš ti Slo registracijo ali kako drugo?
V Slo v vpogledu v vpisnik čolnov nisem videl rubrike za tip, ampak le graditelja in številko trupa (pogledal sem pa za enega merl?na 560 in eno Bavario 38 ) in če imaš ti 'merlyn' v Slo plovnem dovoljenju, bi pričakoval, da bo to v Slo vpisniku čolnov tudi za drugi tak čoln.
Če se ne oglasi MarjanR (ki mu lahko pošlješ tudi ZS), mogoče vseeno poskusi doseči koga povezanega z DANISAN ; čeprav kaže da je že nekaj let, odkar je v stečaju, bi mogoče vseeno od koga lahko dobil še kako info.
(Podobno kot sem jaz izvohal info za popravilo krmila tiste Bavarie 38, za katere je Seaway - tudi v stečaju - nekoč delal osi, ležaje in liste krmil, ampak to bo svoja zgodba).
Kar zadeva kreganje... imaš ti Slo registracijo ali kako drugo?
V Slo v vpogledu v vpisnik čolnov nisem videl rubrike za tip, ampak le graditelja in številko trupa (pogledal sem pa za enega merl?na 560 in eno Bavario 38 ) in če imaš ti 'merlyn' v Slo plovnem dovoljenju, bi pričakoval, da bo to v Slo vpisniku čolnov tudi za drugi tak čoln.
Če se ne oglasi MarjanR (ki mu lahko pošlješ tudi ZS), mogoče vseeno poskusi doseči koga povezanega z DANISAN ; čeprav kaže da je že nekaj let, odkar je v stečaju, bi mogoče vseeno od koga lahko dobil še kako info.
(Podobno kot sem jaz izvohal info za popravilo krmila tiste Bavarie 38, za katere je Seaway - tudi v stečaju - nekoč delal osi, ležaje in liste krmil, ampak to bo svoja zgodba).
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Marjan, nisem verjetno dovolj jasno napisal - za Naša plovila vem, da moraš biti prijavljen. Mislil sem link http://www.danisan.si/plovila.htm
- Marjan Tomki
- Admiral
Ko je firma (DANISAN) že nekaj let v stečaju, so verjetno ugasnili strežnik, če so imeli svojega, niso več plačali gostovanja na kakem strežniku, niso plačali podaljšanja domene...
Podobno je ugasnilo kup zanimivih strežnikov in domen, na katere so bile včasih povezave iz mojih kazal (Recimo nasveti krmarju v Navtika kapital na naslovu www.revijakapital.com/navtika/... ). Mogoče uspem najti še zanimivo staro vsebino v arhivih in tja popraviti povezave.
Podobno je ugasnilo kup zanimivih strežnikov in domen, na katere so bile včasih povezave iz mojih kazal (Recimo nasveti krmarju v Navtika kapital na naslovu www.revijakapital.com/navtika/... ). Mogoče uspem najti še zanimivo staro vsebino v arhivih in tja popraviti povezave.
Marjan Tomki napisal/-a:Ko je firma (DANISAN) že nekaj let v stečaju, so verjetno ugasnili strežnik, če so imeli svojega, niso več plačali gostovanja na kakem strežniku, niso plačali podaljšanja domene...
To podjetje Danisan d.o.o.je res že nekaj časa v stečaju,pa tudi lastnik je že pokojni,so pa nekaj teh čolnov- Merlinov M 560 naredli,kje pa so pristali kalupi od teh čolnov je pa ?
LP Dani
kondor88 napisal/-a:venomer razlagaš, da v oglasu piše merlin, da v tekstu piše merlin,
...ja ok, saj marsikdo piše kao što govoriš ... jamaha, janmar
ampak - nedvoumno dejstvo je, da na čolnu piše merlYn in pika
tudi v "prometnem" dovoljenju eden pravi da mu piše merlYn
na nobeni sliki ni napisa merlin, nihče ne pravi da ima v dovoljenju napisano merlin
torej lahko na osnovi vsega do sedaj napisanega sklepamo da je merlYn
kondor88, temu ne boš prišel do dna. Je trmast kot mula in cajta ima več, kot mi vsi skupaj. Svoje bo trajbu do nezavesti.
Btw. Tudi moje oči so na sliki videl ypsilon.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Marjan Tomki
- Admiral
kr en, že spet težiš brez veze.
Jaz ne trdim, da janmar-ov čoln ni merlyn - če ima tako napisano v plovnem dovoljenju, je to moralo nekako tja priti, in mogoče bomo tudi še slišali, kako. Jaz samo pristavljam vprašaj k trditvi, da so vsi čolni s to obliko (niti ni nujno, da je čoln ali le lupino delal samo en izdelovalec, Danisan) bili pod imenim merlyn 560.
In jaz tudi nisem Jean, ki mu je kondor88 v odgovoru nad tvojim zatrdil, da se moti:
Jaz tudi nisem anzi in aprila 2007 še nisem bil na forumu, ko je on spraševal na forumu za v temi Merlin 560 + Evinrude 90
Daj, kondor88, napiši, zakaj ga takrat nisi šel popravljat, da je napisal narobe?
Tudi nisem MarijanR in nisem 2007 opisal gliserja z notranjim motorjem kot svoje plovilo v naša plovila - in nisem jaz tam napisal, kje je dobil čoln dobil atest in tako naprej.
Tudi v besedilo tistih oglasov, ki jih najde google - vseh treh, ki sem jih pogledal, tudi tistega kjer je slika z napisom merlyn - nisem jaz napisal merlin 560.
Sicer pa gre ta tema gre o temle:
Na to ni bilo kak teden nobenega odgovora, dokler nisem jaz - ki sem naletel na info - oglase, teme z besedo merlin 560 v besedilu tako tu na forumu kot v besedilu na google - vprašal, če je najdeno slučajno to, kar janmar išče.
In po slikah sodeč janmar meni, da bi lahko bilo, in v temah na forumu o merlin-u je ime izdelovalca, ki se ga Jean spomni.
Potem se je pa oglasil kondor88 - pa niti s podatki, niti s slikami, niti s tem kdo ga je izdeloval in bi lahko imel gradivo...
Zdaj pa še ti, kr en... Poznaš kak tak čoln? Veš kdo bi lahko imel katalog, podatke, slike? Mogoče veš, kaj je bilo s kalupi po stečaju Danisana in smrti lastnika, kar zanima Jeana?
Lahko kaj pomagaš?
Jaz ne trdim, da janmar-ov čoln ni merlyn - če ima tako napisano v plovnem dovoljenju, je to moralo nekako tja priti, in mogoče bomo tudi še slišali, kako. Jaz samo pristavljam vprašaj k trditvi, da so vsi čolni s to obliko (niti ni nujno, da je čoln ali le lupino delal samo en izdelovalec, Danisan) bili pod imenim merlyn 560.
In jaz tudi nisem Jean, ki mu je kondor88 v odgovoru nad tvojim zatrdil, da se moti:
Jean napisal/-a:...
To podjetje Danisan d.o.o.je res že nekaj časa v stečaju,pa tudi lastnik je že pokojni,so pa nekaj teh čolnov- Merlinov M 560 naredli,kje pa so pristali kalupi od teh čolnov je pa ?
Jaz tudi nisem anzi in aprila 2007 še nisem bil na forumu, ko je on spraševal na forumu za v temi Merlin 560 + Evinrude 90
Merlin 560 cabin, l.2002, Evinrude 90 l.1998, pomožni tomos 4, tenda + stranske stene, zimska cerada, prikolica, tuš na krmi, umivalnik v kokpitu, za 10.500€
Daj, kondor88, napiši, zakaj ga takrat nisi šel popravljat, da je napisal narobe?
Tudi nisem MarijanR in nisem 2007 opisal gliserja z notranjim motorjem kot svoje plovilo v naša plovila - in nisem jaz tam napisal, kje je dobil čoln dobil atest in tako naprej.
Tudi v besedilo tistih oglasov, ki jih najde google - vseh treh, ki sem jih pogledal, tudi tistega kjer je slika z napisom merlyn - nisem jaz napisal merlin 560.
Sicer pa gre ta tema gre o temle:
janmar napisal/-a:Ali ima mogoče kdo kakšen katalog oz. slike s tehničnimi podatki v pdf (ali drugi datoteki) za zgoraj omenjeno plovilo?
Ali pa mogoče slike, ko je kdo razstavljal to plovilo?
Hvala že vnaprej.
Na to ni bilo kak teden nobenega odgovora, dokler nisem jaz - ki sem naletel na info - oglase, teme z besedo merlin 560 v besedilu tako tu na forumu kot v besedilu na google - vprašal, če je najdeno slučajno to, kar janmar išče.
In po slikah sodeč janmar meni, da bi lahko bilo, in v temah na forumu o merlin-u je ime izdelovalca, ki se ga Jean spomni.
Potem se je pa oglasil kondor88 - pa niti s podatki, niti s slikami, niti s tem kdo ga je izdeloval in bi lahko imel gradivo...
Zdaj pa še ti, kr en... Poznaš kak tak čoln? Veš kdo bi lahko imel katalog, podatke, slike? Mogoče veš, kaj je bilo s kalupi po stečaju Danisana in smrti lastnika, kar zanima Jeana?
Lahko kaj pomagaš?
- Marjan Tomki
- Admiral
MareC napisal/-a:MT veš kako lahko ti pomagaš
DA NEHAŠ NABIJAT U TRI KRASNE
poln kufer te imam s tem tvojim javljanjem v vsako temo![]()
![]()
Daj, za začetek naredi tako, kot so strokovnjaki Tex in kompanija svetovali tistim, ki zgubijo živce.
Če te spomnim, ti si se butnil
- zaradi rib z NT-jem,
- nisem vedel za tole z Atilone ...
- zaradi česa že - a, števila objav - tudi s Tex-om,
- verjetno zaradi tega, ker sem menil, da se gumenjak lahko prevrne in hotel vedeti, če oziroma kako se ga da postaviti nazaj z mano in češ da sem ful zatežen,
- češ da vseznalec piše o rečeh o katerih nima pojma z mM-jem,
- o tem da je višina kavitacijske plošče in chine walk brez veze in da naj najprej pove, kakšen čoln ima, s SR 290 ...
In v vsakem od teh primerov si ga polomil.
Bi moral naklamfati povezave na to? Za začetek je na koncu v kazalu Baze znanja tudi povezava na temoPrepucavanje.
Edit: po tem v tej temi in še v kakšni drugi kmalu po tem kaže da je treba, zato dodajam povezave in navedek sporočila, na katerega odgovarjam, saj saj MareC včasih zbriše kak svoj provokativni prispevek in se brez tega lahko ne bi videlo, zakaj in na kaj tu odgovarjam.
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne So Nov 05, 2016 19:02, skupaj popravljeno 3 krat.
Marjan Tomki napisal/-a:Daj, naredit tako, kot so strokovnjaki Tex in kompanija svetovali tistim, ki zgubijo živce.
Če te spomnim, ti si se butnil zaradi rib z NT-jem, zaradi nepreglednosti foruma s Tex-om, zaradi tega, ker sem menil, da se gumenjak lahko prevrne in hotel vedeti, če oziroma kako se ga da postaviti nazaj z mano, češ da piše o rečeh o katerih nima pojma z mM-jem, o tem da je višina kavitacijske plošče in chine walk brez veze in da naj najprej pove, kakšen čoln ima, s SR 290 ...
In v vsakem od teh primerov si ga polomil.
Imaš pojma o fotografiji, gumenjakih, ribah in tako naprej, ampak v vseh teh primerih si samo težil.
TI GA LOMIŠ IN TEŽIŠ OD KAR SI TUKAJ , POJEJ PAR TABLET IN SE ODKLOPI, RAZBIJ MONITOR...
VERJAMEM, DA JIH JE KAR NEKAJ TUKAJ, KI SI TO ŽELIJO
- Marjan Tomki
- Admiral
mt... na sliki ki sem jo posredoval jasno piše merlyn, v dokumentih (vsaj enega člana) piše merlyn, te "materialne" dokaze imaš na mizi,
sam pa, kljub temu, da nimaš nobene slike z napisom merlin in nobenih virov v smislu dokumentov, ali drugih "materialnih" dokazov, še naprej trdiš da je merlin - to je že neresno, s tem še bolj izgubljaš kredibilnost
ali je tako težko izjavit: "ok, motim se, vidim, da slike in dokumenti kažejo da je merlyn" ipd.?
sam pa, kljub temu, da nimaš nobene slike z napisom merlin in nobenih virov v smislu dokumentov, ali drugih "materialnih" dokazov, še naprej trdiš da je merlin - to je že neresno, s tem še bolj izgubljaš kredibilnost
ali je tako težko izjavit: "ok, motim se, vidim, da slike in dokumenti kažejo da je merlyn" ipd.?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov