AEgir napisal/-a:A kdo ve, če bi bil jupol dobra izbira za nadvodni del?
Ja, samo mora bit Citro da se ne dela mufa
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
customs napisal/-a:Po telefonu sem govoril z Bonaparte. In razložil mi je nekaj stvari glede barvanja in če pogledam malo po forumu ima očitno kar nekaj izkušenj z barvanjem. Mogoče se motim vendar po pogovoru sem dobil občutek da res ve kaj počne. Zato se najbolj nagibam k barvanju kajti imam prijatelja ki je res zelo dober avtoličar in če vam pokažem kako mi je pobarval kombi boste vedeli da je dober. Glede prodaje si jaz ne belim glave z tem da bi ljudje mislili da kaj skrivam lahko preberejo te debate in slike in jim bo jasno zakaj je čoln barvan! Zakaj modra barva? Ker je zame najlepša barva,ker obožujem morje, ker celo življenje vozim motocross in sem zaprisežen yamahi ki je spet modra! Imam kombi mercedes vito predelan v avtodom ki je spet moder candy blue! No zdaj veste zakaj hočem še moder čoln! Hehehehehe
mamaMicka napisal/-a:customs napisal/-a:Po telefonu sem govoril z Bonaparte. In razložil mi je nekaj stvari glede barvanja in če pogledam malo po forumu ima očitno kar nekaj izkušenj z barvanjem. Mogoče se motim vendar po pogovoru sem dobil občutek da res ve kaj počne. Zato se najbolj nagibam k barvanju kajti imam prijatelja ki je res zelo dober avtoličar in če vam pokažem kako mi je pobarval kombi boste vedeli da je dober. Glede prodaje si jaz ne belim glave z tem da bi ljudje mislili da kaj skrivam lahko preberejo te debate in slike in jim bo jasno zakaj je čoln barvan! Zakaj modra barva? Ker je zame najlepša barva,ker obožujem morje, ker celo življenje vozim motocross in sem zaprisežen yamahi ki je spet modra! Imam kombi mercedes vito predelan v avtodom ki je spet moder candy blue! No zdaj veste zakaj hočem še moder čoln! Hehehehehe
Bonaparte je v redu dec
Modra barva je lepa
Se vedno pa menim da ti bo zal ce bos barval palubo in ne bos naredil komplet novega rastra z modeli.
Razni gripi in ostali posipi za izdelavo rastra so kr neki.
evovii napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:
Razni gripi in ostali posipi za izdelavo rastra so kr neki.
Jaz lahko dam dobro besedo za KiwiGrip. Sem 4 leta nazaj barval palubo in je še vedno BP pa se veliko hodi po njemu s čevlji (barka v uporabi celo leto).
Drugače pa je zastopnik za HR pri nas v Umagu v marini. Firma se imenuje Almi. Poklič Damirja na +385 99 510 18 00 pa se zmenita. Mislim, pa da ga ima na zalogi.
mato napisal/-a:Ali tole še velja:Drugače pa je zastopnik za HR pri nas v Umagu v marini. Firma se imenuje Almi. Poklič Damirja na +385 99 510 18 00 pa se zmenita. Mislim, pa da ga ima na zalogi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta