Grčija 2017
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Grčija 2017
Kalispera!
Tema 2017 odprta.
Marina v Dalmaciji odpovedana, termin za premik do Ionskega morja konec maja, potem pa barka ostane vsaj eno sezono kar dol.
Rabim idejo kje lahko pustim barko privezano za mesec dni, da grem vmes domov z letalom iz Preveze.
In kateri od "dry dockov" je najbolj aktualen za zimovanje.
Tema 2017 odprta.
Marina v Dalmaciji odpovedana, termin za premik do Ionskega morja konec maja, potem pa barka ostane vsaj eno sezono kar dol.
Rabim idejo kje lahko pustim barko privezano za mesec dni, da grem vmes domov z letalom iz Preveze.
Re: Grčija 2017
JAdralc napisal/-a:Kalispera!
V mestu Preveza imaš marino "v gradnji"
Lani sem za 11 metrov, za 21 dni plačal 250 evrov. To je če si na mooringu, če hočeš bočni vez je 30% dražje. Ampak za pustit barko samo dlje časa, je boljša rešitev mooring.
Marina Preveza - prmarina@otenet.gr ali tel: +302682023095
Imaš pa še Kleopatro, čez kanal, ki je dražja.
Trenutno pa imam barko na suhem čez kanal v Ionian Marini. Kleopatra je malo dražja, Aktio pa malo cenejša od Ionian. Cena je cca 200 eur na mesec z dvigom/spustom vključenim.
Polanc ne nakladaj. Pa kaj misliš, da je Grčija na koncu sveta. Če sam jaz z ženo in komaj polnoletno hčerko prišel v 5,5 dneh dol iz Portoroža pa boš ja tudi ti. 5-6 dni pa si dol. Mi smo tako opravili: 240 milj do Lastova v enem kosu (42 ur), Brindisi 130 NM 25 ur. Ericousa 90NM 15 ur. Pa še 1,5 dneva počitka (Lastovo, Brindisi). Potem pa laganini naprej do Zakintosa. Če tega ne zmoreš pa si res že star 
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Re: Grčija 2017
andrejv napisal/-a:JAdralc napisal/-a:Kalispera!
V mestu Preveza imaš marino "v gradnji"
Lani sem za 11 metrov, za 21 dni plačal 250 evrov. To je če si na mooringu, če hočeš bočni vez je 30% dražje. Ampak za pustit barko samo dlje časa, je boljša rešitev mooring.
Marina Preveza - prmarina@otenet.gr ali tel: +302682023095
Imaš pa še Kleopatro, čez kanal, ki je dražja.
Trenutno pa imam barko na suhem čez kanal v Ionian Marini. Kleopatra je malo dražja, Aktio pa malo cenejša od Ionian. Cena je cca 200 eur na mesec z dvigom/spustom vključenim.
Z avtom in vso kramo se bom odpeljal junij in ga tam pustil dva meseca, ker bom šel vmes domov z letalom. Kakšna ideja kje ga lahko pustim. V Cleopatri sem videl, da je 3€na dan..
Drugače pa me še zanima če je v Ionih kakšen zaliv oz. gostilna, kejr smo Slovenci bolj domači oz. se zadržujejo.
hrošč napisal/-a:Očitno bom otvoril sezono v Grčiji. Jutri grem namreč na en zgodnjepomladanski dopust po Peloponezu preko Igumenice in Lefkasa. Temperature dol so trenutno okoli 20, tako da bo prav prijetno za pohajanje. Tokrat sicer žal z avtom, ne z barko
Jaz grem dol 7.maja, malo barko uredit. Pa potem še en teden okrog 20.ga maja, ko imajo otroci tu v Bruslju počitnice.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost