inox sidro kopija Polanc
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Vsaka stvar ima kupca in tudi ti boš prodal.Ko bodo enkrat probal kako se odnese, jim ne bo žal.Kaj pa je na barki tudi zelo pomembno, dobro sidro in to je to.Vidti pa je, da še vedno prevladuje mnenje, ah saj je dobr, sam da je pocen.Pri takih stvareh, nimam toliko denarja, da bi pocen kupoval.
mašinfirer
ah habibi, men je blo jasno od začetka da je to bolj posel zaradi veselja kot česa drugega. idejni ata frikmusic je potem rekel da ne bo, jaz sem pa dokončal testna sidra, jih pošenkal vzameno za teste (sem pač tako nastrojen, da se test plača, in ne rekla kazala napiše) ter zastonj postavil načrte in tabelo za računanje sidra z odnosom na velikost. Toliko kot sem razposlal in časa not vložil, bi lahko 3je mantus sidra kupil.
3 še naredim, ker sem jih obljubil, ostali se grejo pa lahko slikat
3 še naredim, ker sem jih obljubil, ostali se grejo pa lahko slikat
V glavnem vsem povem da prav delate,da res kupujete sidro,ki drži in se resnično samo vkoplje takoj.Jaz imam sicer 27,5 kilskega na 11 m jadrnici,drži pa ko da ročno zategnem.In naj vam ne bo žal dnarja za to.Z 500 e vložka ste morda rešili 50000 e vredno plovilo in komot mirno spite.Kile pa izbirajte raje 2 več,ko eno premal.V vodi je sidro pol lažje kot zunaj.
polanc napisal/-a:V glavnem vsem povem da prav delate,da res kupujete sidro,ki drži in se resnično samo vkoplje takoj.Jaz imam sicer 27,5 kilskega na 11 m jadrnici,drži pa ko da ročno zategnem.In naj vam ne bo žal dnarja za to.Z 500 e vložka ste morda rešili 50000 e vredno plovilo in komot mirno spite.Kile pa izbirajte raje 2 več,ko eno premal.V vodi je sidro pol lažje kot zunaj.
Ej prjatu, pa ne mi rečt, da si ti tud na ušesih sedu, ko ste fiziko jemali v osnovni šoli???
Dosti zajebancije, sidro v vodi (morju) NI pol lažje zaradi vzgona! Sidro je običajno iz jekla, za jeklo pa velja gostota 7850 kg/m3 ali pa če ti je bolj priročno skoraj 8 kg je en liter jekla! Seveda malo varira glede na leguro, vendar minimalno, samo nekaj %! Nobeno jeklo ni samo 7.5 kg na liter, še manj pa da bi bilo 2 kg na liter, kar bi dalo na koncu rezultat, da je "pol lažje"...!!!
Torej gostota jekla je skoraj 8x večja od gostote vode in iz tega sledi, da je teža sidra v vodi zanemarljivo manjša od tiste na zraku!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov