Srečanje marec 2017
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Tkole je! Konkretno tole temo sem že 3x brisal poste in cele njene dele... To ni več normalno, prosim da vsi skupaj date mir, ker drugače vas vse pošljem v banovce. Trenutno je tam že kondor88, ker je kljub opozorilom še v dveh temah šel popravljat besede za nekom.
V glavnem, tema so srečanja in nič drugega! Ribiške spore in zamere rešujte drugje! Pokličite se al kako že, če se poznate!
V glavnem vsi vpleteni tukaj imate prepoved pisanja v to temo! Lahko samo še napišete "pridem" ali pa "ne pridem". Vse ostalo bom brisal in sankcioniral, ker v tem stilu res ne moremo nadaljevat.
V glavnem, tema so srečanja in nič drugega! Ribiške spore in zamere rešujte drugje! Pokličite se al kako že, če se poznate!
V glavnem vsi vpleteni tukaj imate prepoved pisanja v to temo! Lahko samo še napišete "pridem" ali pa "ne pridem". Vse ostalo bom brisal in sankcioniral, ker v tem stilu res ne moremo nadaljevat.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Za hrano smo dogovorjeni, bo na glavo 11,5€ + pijača!
Marchi, a bo
Prosim, potrdite mi še število tegale spodaj za lažjo pomiritev prisotnih
-->
Če slučajno to ne bo pomagalo, bomo za sesanje in s tem pomiritev uporabili kaj "močnejšega" -->

Marchi, a bo
Prosim, potrdite mi še število tegale spodaj za lažjo pomiritev prisotnih
Če slučajno to ne bo pomagalo, bomo za sesanje in s tem pomiritev uporabili kaj "močnejšega" -->
Nazadnje spremenil bladzo, dne Ne Feb 26, 2017 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
robi71 napisal/-a:No pa odpade moja udeležba na srečanju. Je glih zdele moja žena vidla, s čim se bomo zabaval pa je kratko malo rekla NE GREŠ.
O kakšni zabavi ti to govoriš. Gre le za visoko meditativne metode, ki pomirjajo zelo majhne otroke in ni vrag, da ne bi pomagalo tudi prenapetim morjeplovcem.
Duda je res da namenjena le najmlajši, "dojenje" pa ni bilo nikoli omejeno z leti navzgor
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 13:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost