Quicksilver 580

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Dimen
Viceadmiral

Quicksilver 580

OdgovorNapisal/-a Dimen » Ne Feb 26, 2017 21:52

Mi zna kdo kaj povedati o Quicksilver 580: https://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=221002

Barka je zagotovo motorno podhranjena.
Kaj pa ostalo: kvaliteta gradnje, plovne lastnosti,...

Kakršnokoli mnenje ali izkušnja bo dobrodošla.
Lep večer in vnaprej hvala.
D
moro12345
Admiral
Kraj: Ankaran

OdgovorNapisal/-a moro12345 » Po Feb 27, 2017 10:03

Oglas ne obstaja
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

OdgovorNapisal/-a jozko » Po Feb 27, 2017 10:24

morosito napisal/-a:Oglas ne obstaja

Točno tako :roll:

OPROSTITE - ISKANA STRAN NI NA VOLJO!
Ponudba, ki je bila objavljena na iskani strani, ni več aktualna. Oglas je že odstranjen iz ponudbe.

Za razumevanje se Vam zahvaljujemo.

ekipa www.Mornar.net
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Dimen
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Dimen » To Feb 28, 2017 08:17

Šel včeraj pogledat. Ima tak naval, da je odstranil oglas. Čoln je v nulo, edino motor je prešvoh. Ni izglisiral s tremi deci :?
Lp D
moro12345
Admiral

OdgovorNapisal/-a moro12345 » To Feb 28, 2017 21:06

Dimen napisal/-a:Šel včeraj pogledat. Ima tak naval, da je odstranil oglas. Čoln je v nulo, edino motor je prešvoh. Ni izglisiral s tremi deci :?
Lp D

sam probaj se pozanimat za noveha quicksilver 605...imajo akcije...sem vidu plovilo v akciji brez motorja za 14.500 euro....

pa še tale nov 605 je res hud.....za premislit glej....ki ta star se mi zdi res bogi in neudoben
Dimen
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Dimen » To Feb 28, 2017 23:22

morosito napisal/-a:
Dimen napisal/-a:Šel včeraj pogledat. Ima tak naval, da je odstranil oglas. Čoln je v nulo, edino motor je prešvoh. Ni izglisiral s tremi deci :?
Lp D

....ki ta star se mi zdi res bogi in neudoben

Ma ni tok bogi in napačen. Za ribičijo in vikend izlete je top. Na pogled se zdi malo prostora. Vtis na barki je drugačen, tudi v kabini ni pretirane gužve. 580cm je res optimalno izkoriščenih.

Hvala za namig glede novega modela. Je hud ja, sam 14k je izhodiščna cena, pa še pravi motor daš gor in si hitro na 30k kar pa odpira popolnoma drugo izbiro rabljenih plovil v cenovnem rangu. Kupujem izključno rabljeno robo.
moro12345
Admiral

OdgovorNapisal/-a moro12345 » Sr Mar 01, 2017 13:29

Dimen napisal/-a:
morosito napisal/-a:
Lp D

....ki ta star se mi zdi res bogi in neudoben

Ma ni tok bogi in napačen. Za ribičijo in vikend izlete je top. Na pogled se zdi malo prostora. Vtis na barki je drugačen, tudi v kabini ni pretirane gužve. 580cm je res optimalno izkoriščenih.

Hvala za namig glede novega modela. Je hud ja, sam 14k je izhodiščna cena, pa še pravi motor daš gor in si hitro na 30k kar pa odpira popolnoma drugo izbiro rabljenih plovil v cenovnem rangu. Kupujem izključno rabljeno robo.

je pa tudi model quicksilver 555 ph....ga ima en kolega na privezu...ima gor motor mercury pro 40 odklenjen na 60 in bigfoot peto z inox propelerjem...leti...v dvoje čisto zadosti moč :)

še smešno je to da čoln ima 5.31m....se je zmenu da ga registrirajo kot 4.99...pa še ne plačaš davka....

je pa res da stane dosti manj od 605....nekje sem zasledil lani neko akcijo plovilo + ta motor za 18k z davkom če se ne motim...tle pri sosedih v ita v benetkah v mercury trgovino...
Dimen
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Dimen » Sr Mar 01, 2017 21:36

moro12345
Admiral

OdgovorNapisal/-a moro12345 » Sr Mar 01, 2017 23:48

Dimen napisal/-a:Na subitu je za 11.5keur. Čudno:
http://www.subito.it/nautica/quicksilve ... 291853.htm

zakaj bi bilo sumljivo? je napisal da ima račune oz fakturo ki pokaže da je lastnik plovila in da je prvi lastnik.

še pa je iz duina....to je 10 min od slovenske meje....

najboljše je da najdeš nekoga ki pozna italjansko pa greš pogledat.

če je dal 11....to pomeni da za 10 bi prodal barko z motorjem...

a ves kaj bi bilo se boljse? da si uzames posrednika (firmo)....poznam firmo iz slo ki ti lahko zrihta prakticno vse...od nakupa, do papirjev in registracije v slo ali hr.
Dimen
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Dimen » Če Mar 02, 2017 08:39

Čudno je da barka ni že prodana preko slo posrednika. Meni jo je posrednik ponudil za 9.5k€ in uredi vse papirje in transport v SLO. Če bi bil montiran 100hp motor bi bila barka že pri meni na dvorišču.

p.s. Oglas je ukinjen. Očitno je prodana.
moro12345
Admiral

OdgovorNapisal/-a moro12345 » Če Mar 02, 2017 10:49

Dimen napisal/-a:Čudno je da barka ni že prodana preko slo posrednika. Meni jo je posrednik ponudil za 9.5k€ in uredi vse papirje in transport v SLO. Če bi bil montiran 100hp motor bi bila barka že pri meni na dvorišču.

skoda....jah teh posrednikov je mali milion...hehe....sam da te glava ne boli pri uvozu jaz vedno svetujem preko firme...ponavadi za zrihtat vse do registracije ti vzamejo 200 euro....lih za ta denar nimas si glavobolje...pa se barko ne rabis peljat dol
toni8

OdgovorNapisal/-a toni8 » Če Mar 02, 2017 20:28

morosito napisal/-a:
Dimen napisal/-a:Čudno je da barka ni že prodana preko slo posrednika. Meni jo je posrednik ponudil za 9.5k€ in uredi vse papirje in transport v SLO. Če bi bil montiran 100hp motor bi bila barka že pri meni na dvorišču.

skoda....jah teh posrednikov je mali milion...hehe....sam da te glava ne boli pri uvozu jaz vedno svetujem preko firme...ponavadi za zrihtat vse do registracije ti vzamejo 200 euro....lih za ta denar nimas si glavobolje...pa se barko ne rabis peljat dol

Ali lahko prosim napišeš kontakte teh posrednikov, mogoče bi tudi jaz kaj kupil v Italiji, ker na Subito je ponudba res velika in ugodna.
moro12345
Admiral

OdgovorNapisal/-a moro12345 » Če Mar 02, 2017 21:28

toni8 napisal/-a:
morosito napisal/-a:

Ali lahko prosim napišeš kontakte teh posrednikov, mogoče bi tudi jaz kaj kupil v Italiji, ker na Subito je ponudba res velika in ugodna.

meni je papirje in vse do registracije rihtal kolega iz Škofiji iz Kopra Paolo.
Firma je Duke yachting....on je itak na pol italjan tako ko jst :)

https://www.facebook.com/dukeyachting/

telefonska je na fb strani

zdaj nočem tu delat reklame za vsakega....da ne fasam kaj :) ne znam če je sploh dovoljeno reklamirat...

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov