Srečanje april 2017

Vabila in navodila za redna mesečna srečanja članov in posebne dogodke

Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan

NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Če Mar 23, 2017 15:50

:D
Fantje imam idejo. Pobere se denar za večerjo in eno pijačo 10 eur.
Če kdo misli da je to dovolj za njega ne plača nič več.

Ostali ki, smo bolj žejni, pa dodatno prispevamo po 5 eur, v skupno blagajno.
Tisti ki niso na večerji, plačajo samo pijačo 5 eur.
Višek ali manjko pa se obračuna naknadno, ali pa se prenese za naslednje srečanje.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Mar 23, 2017 16:30

Še malo, pa bo na začetku foruma napis :
SREČANJA DO NADLJNJEGA ODPOVEDANA

:lol: :lol: :lol:

Za enega je isti kurc. Al 10, al 15€. Če sta pa dva, je pa že razlika. Priznam.
Ampak je treba tudi pogledat kaj se je. Pohan sir ne more stat toliko, kot recimo kmečka pojedina zadnjič v hramu!

Morjeplovci! Pridite sami, bo ceneje.
Ker babo na srečanje vlačit je tko, kt šporhet po svetu. Sej jo lahk, sam zgleda pa ne. :lol: :lol: :lol:
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
theDamjan
Admiral
Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a theDamjan » Če Mar 23, 2017 18:39

Kukrkol, zdej je 10€ določeno. Drug mesec bo pomoje vsaj 20, ampak vrednih 40, če bo organizator isti:)

Za naslednje 4 mesce je pa meni in večini čist veen, tud če bo 50€ :D :D :D :D e
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Če Mar 23, 2017 21:03

Ne vem zakaj vedno toliko polemike ali bo 15 ali 20 eur. Če nimaš pač ne greš, ostaneš doma. Ugrizni kolikor lahko.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Mar 23, 2017 21:48

Car, jaz se pa tle z Damjanom strinjam.Se spomnem nazaj, ko sem barko na pol na kredit kupil.S pobi sem pršu na prvo ruto in sem namest ,da bi večerjal v gostilni za 200 kun po osebi teh 600 kun porabu za nafto za nazaj pridet z barko do Ankarana.Pojedli smo pa na barki zelo okusno haše omako in makarone v njej, pa deci cvička.Ta večerja za tri takrat me je koštala pa 30 kun za vse tri.Nisem imel cvenka..jebat ga
Ampak jaz sem si želel vas prjatli,želu sem plut,želu sem posedet ob piru z vami,povedat svoje zgodbe in poslušat vaše dogodivščine,pa z vami jutranji kalodont spit pri vas vseh.Tega se pa ni noben spomnu...
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Mar 23, 2017 22:01

Joj fantje, ne se kregat okrog denarja in o tem koliko kdo spije. :lol: :lol:

Moje mnenje je, da je recimo 20 EUR mogoče res veliko, če se dobimo na eni večerji z zmerno pijače. Seveda je lahko teh 20 EUR tudi hudičevo malo, odvisno od lokacije in kot ste že omenili od tega kaj se je. Vedeti je treba, da smo morjeplovci zelo različni, različno pojemo, različno spijemo in pa tudi različno si lahko privoščimo.

Moje mnenje in pa tudi želja je, da naša srečanja ostanejo dostopna VSEM! Taka je bila ideja že od začetka s forumom, pa tudi z ruto! Absolutno se strinjam da tudi 20 EUR ni konec sveta, se bo pa očitno po dogovoru z theDamjan-om tudi za 10 EUR po glavi nekaj pojedlo in popilo. Poskusimo kako bo, vedno je možno spremeniti zadevo.

V glavnem, 10, 20 ali 30, whatever, pridimo se srečat in podružit na Dolenjsko! :wink:
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Mar 23, 2017 22:07

Ja točno Alesio ne more 5 hodov vrhunske morske jedi in neomejeno pijače postrežt za 10 e še z 20 e po osebi mu znese ker dobi material ceneje in dela ko budala zato da se imamo juhu super.
Je pa res glavno to da se DRUŽIMO..
tyson

OdgovorNapisal/-a tyson » Pe Mar 24, 2017 07:43

Prideva:

Petra in Mare.
Pizzerija Maxim je nasprot Hoferja, če se ne motim... :shock: frišen na Dolenjskem, pa se še malo lovim. :oops:
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Pe Mar 24, 2017 17:24

navtika ni za klošarje, tako da 10 ali 20 evrov je vseeno. Ne bi rekel da nima narod za tako početje in zaračunavanje, eni pač niso navajeni, plačevati drugim, ali pa pač vidijo enega ki je spil 5 pirov, on pa vodo in se jim zamalo zdi, tako zaračunavanje. V to se ne bi sploh vtikal.

So pa pravila jasna, napisana na prvi strani, in tistemu ki ni všeč, je sam kriv, če je prišel.

Bi se sam tudi udeležil s svojo danes tečno polovico, pa imam žal 08.04. let v Iran, in me ne bo še doma.
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Pe Mar 24, 2017 17:43

kr3mn1 napisal/-a:navtika ni za klošarje, tako da 10 ali 20 evrov je vseeno. Ne bi rekel da nima narod za tako početje in zaračunavanje, eni pač niso navajeni, plačevati drugim, ali pa pač vidijo enega ki je spil 5 pirov, on pa vodo in se jim zamalo zdi, tako zaračunavanje. V to se ne bi sploh vtikal.

So pa pravila jasna, napisana na prvi strani, in tistemu ki ni všeč, je sam kriv, če je prišel.

Bi se sam tudi udeležil s svojo danes tečno polovico, pa imam žal 08.04. let v Iran, in me ne bo še doma.

:shock:
Kr3mim to ni lepo kar si napisal. Ne moreš nekoga žalit z klošarjem.
Tisti ki razmetavajo z denarjem jim 50e nič ne pomeni.
Tisti pa ki dajo zadnji cent za ljubezen do navtike pa drugače gledajo na denar :oops:
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Mar 24, 2017 18:18

Se opravičujem če sem koga prizadel, sploh se ne gre za denar, ampak za poenostavljeno funkioniranje srečanja. Na vsako srečanje imam več kot 150 km in skoraj vedno pridem. Da ne bo pomote, v eno stran.Ni pomembno koliko dam, kaj pojem ali koliko spijem, važno je s kom se družim. Zato mi je pomebno da ne kompliciram.
Evo, sedaj sem se odločil da prijem na srečanje, samo moja pijača je liter in voda.
Gospod z reno laguno je z mano v rundi. :lol: Pa tudi rtvjevec, ker je siromak. :lol: Kot jaz.
Guma je guma, zaenkrat.
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Pe Mar 24, 2017 18:43

NOVI FOSIL napisal/-a:
kr3mn1 napisal/-a:navtika ni za klošarje, tako da 10 ali 20 evrov je vseeno. Ne bi rekel da nima narod za tako početje in zaračunavanje, eni pač niso navajeni, plačevati drugim, ali pa pač vidijo enega ki je spil 5 pirov, on pa vodo in se jim zamalo zdi, tako zaračunavanje. V to se ne bi sploh vtikal.

:shock:
Kr3mim to ni lepo kar si napisal. Ne moreš nekoga žalit z klošarjem.
Tisti ki razmetavajo z denarjem jim 50e nič ne pomeni.
Tisti pa ki dajo zadnji cent za ljubezen do navtike pa drugače gledajo na denar :oops:

nisi prav razumel. nikogar nisam zmerjal s klošarjem.

Nanaša se na dejstvo, da je navtika luksus, pa če košta tisočaka ali stotisoč njih.
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Pe Mar 24, 2017 18:57

Dejmo se držat teme in ne polemizirimo več okol teh evrov.Damjan se je fajn zmenil.10 e dajmo pa če bo žeja,+ bo pa kelnarca pr Maxu še kak liter prnesla.
tyson

OdgovorNapisal/-a tyson » Pe Mar 24, 2017 19:26

koliko nas je na spisku? :roll:
mile
Admiral
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mile » So Mar 25, 2017 08:32

janadino napisal/-a:Se opravičujem če sem koga prizadel, sploh se ne gre za denar, ampak za poenostavljeno funkioniranje srečanja. Na vsako srečanje imam več kot 150 km in skoraj vedno pridem. Da ne bo pomote, v eno stran.Ni pomembno koliko dam, kaj pojem ali koliko spijem, važno je s kom se družim. Zato mi je pomebno da ne kompliciram.
Evo, sedaj sem se odločil da prijem na srečanje, samo moja pijača je liter in voda.
Gospod z reno laguno je z mano v rundi. :lol: Pa tudi rtvjevec, ker je siromak. :lol: Kot jaz.

No na drugi strani mize še en liter pa vodo, pa makar te bom jaz vozil.

To še ni prijava, ampak razmišljam in če mi bo zneslo javim.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov