Best buy
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Re: Best buy
Oprosti, zamenjal sem 40.7 s 44.7. 44.7 je bila predstavljena 2004. Ostalo velja kot sem napisal. Raketa, če le ni zjahana.
Zanimivo,kak je zanimiva tema utihnila??...Pa sem se že veselil, da bom na naslednji ruti lahko s kalodontom postregu novopečenemu lastniku take lepe jadrnice za 100 00 evrov.
lp.
to je približno taka debata,kot na ulici katera je lepša,vsakemu bo všeč druga,meni osebno bi bilo težko kupit barko po nasvetu drugih,ponavadi kupim tisto kar je meni všeč in barko bi kupil točno tako meni všečno in da bi se na njej dobro počutil ter jo seveda sam obvladal,prav tako sem prepričan da je edini dober nasvet naj si kupi tako barko ki bo njemu všeč in se bo na njej dobro počutil seveda jo bo dobil z vsemi plusi in minusi ampak tako je življenje.
lep pozdrav in srečno novo leto
lep pozdrav in srečno novo leto
Ja pa fajn je če zve tud da ima električar ki gre na jambor 50 e na uro,pa da je za 4 dni v Umagu za 12 m barko 600 e pa da ne sme delat frend na barki pa da je 6 jurju marina za 14 m pa da so podračal boravišno takso sam za 500 posto pa da je fajn met doooobr sidr pa da je fajn met tud kak pir za frende pa da je yanmar kr drag pa da je v izoli en tip k lepo gel coat poprau pa de se da af bolj pocen dobit pa da je fajn met rezervno kanto nafte pa da....
barka je hoby,in če ti je všeč lahko gre električar na jambor tudi za 2000€,pir za prijatelje in sovražnike je tudi standard,mogoče za prijatelje hladen,za druge manj hladen,forum je tudi v redu oz odličen le včasih nismo vsi na isti valovni dolžini in prihaja do raznih motenj na vezi oz šumov,ampak tudi šumi so dobri,če preveč šumi poslušaš,bolj pozorno in se bolj trudiš razumeti tistega na drugi strani.
lep pozdrav.
lep pozdrav.
Polanc, ne jemlji človeku volje do življenja še preden je stopil na palubo
verjamem, da nas je večina tukaj na forumu na začetku šla v to zgodbo preveč optimistično ne vedoč za presenečenja, ki nas čakajo - takšna in drugačna. eni vztrajamo drugi ne - čas pokaže svoje. Je pa fajn, če izkušnje delimo, ker je potem presenečenj manj.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Sej vidiš de sm tud napisal da je antifavling možn ceneje dobit.. 
Kar je res je res
a daš še kaj novoletnega sconta 
Kamot,ti sam rec
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Matr, Polanc pol maš pa ti dnar, sodeč po tistem, kar si malo višje našteval

mašinfirer
mam šparovno ženo ga je vsak dan več-... 
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Ja sej to paše skup...sej more met tud on eno tako sicer ga nebi 100 ke žulil..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost