rja - elektro trim
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Re: rja - elektro trim
Mast je izolator in zato ne prevaja elektrike. Za pijačo pa smo zmenjeni 
ok grem danes na morje malo na kalamarčke, malo razburkano morje pihlja severni veter...mrak prihaja...ok ulov 0.9 kg ...to je to...ok se odpravim domow....hočem dat ven čoln lejga zlomka trim ne dela....juhuuu .... top zadeva ... ok dvignem takod a dam prikolico malo v vodo.ok bo treba spet ponovit vajo. sprašujem pa se zakaj je delalo in sedaj ne več...je to tako občutljivo??
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Kaj se čudiš. Vsaka stvar dela dokler ne crkne. Tudi človek
in sedaj probam lepo doma v garaži in evo spet je začelo delovati. prvo nekaj pojokalo pole spet dela...ok bom naredu novo čistilno akcijo. voda upam da ni prišla noter, saj sem zamenjal oringe in še namazal s tesnilom v tubici....ampak ta navtika ubija!!! na obroke..!!! dobrod a sem spil 3 pive na morju
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Preveri vse žice spoje, konektorje, varovalke, kleme in akumulator.
Ko daš komando za gor ali dol, imej priključen V meter na klemah akumulatorja in glej če se napetost posede. Če se ne preveri vse žice spoje, konektorje, varovalke, kleme in akumulator. Če je vse to v redu preglej krtačke trim motorja.
ok mi ni dalo spati. hvala še 1x .... res je bila ozelenela žica na kleme aku, sem malo poribal spray contact in sedaj dela (zaenkrat). Hvala, ker si mi prišparal ponovno razdiranje!! zdaj je gajba.!!!
Take zelene žice gredo zelo hitro "v pimpek" na morju. Morda bi bilo bolje zamenjat to žico z zdravo. Čez trim gre od 25 - 40A toka.
Xilinx Vivado HLx trainee
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti