prvo jesensko srečanje
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
prvo jesensko srečanje
Pozdravljeni morjeplovci in vse njihove tenderke
Predlagam kostanjev piknik nekje v Istri konec septembra ali prvo polovico oktobra.Po možnosti z plovili.
Je to pametno ali odštekano?Kraj je lahko tudi drug...Zaželena vaša cenjena mnenja in predlogi..
LP Iztok
Predlagam kostanjev piknik nekje v Istri konec septembra ali prvo polovico oktobra.Po možnosti z plovili.
Je to pametno ali odštekano?Kraj je lahko tudi drug...Zaželena vaša cenjena mnenja in predlogi..
LP Iztok
Na zbor motoristov se pripeljejo z MOTORJI in pol pijejo v oštariji, na zbor morjeplovcev bi se pa pripeljali z PLOVILI in po tem pili na obali ali pomolu.. Na primer Barbariga,zaliv Svinjac.. Nekaj približno takega sem si zamislil.Da pa ne diskriminiramo tistih,ki imajo plovila na jugu so pa seveda dobrodošli tudi s kopenskimi PLOVILI..
LP Iztok
LP Iztok
.
Sem za, z dvomom!
Težko bo najti prostor za varen privez bark!
Če se zaklepetamo-kdaj se nismo-bo noč in ponoči se ne pluje, razen z jadrnicami-srečkoti!
Konec septembra kostanj še ne dobi pozebe-slane in škrob v njem se ne spremeni v sladkor. Posledično je "nesladek" kostanj tudi manj dober!
Septembra še ni trgatev v polnem teku in ne bo dobrega mošta!
V Luciji je primeren prostor na divji plaži, ker je veliko prostora za veliko morjeplovk in morjeplovcev.
Maš pa dobre ideje!
LP
.
Sem za, z dvomom!
Težko bo najti prostor za varen privez bark!
Če se zaklepetamo-kdaj se nismo-bo noč in ponoči se ne pluje, razen z jadrnicami-srečkoti!
Konec septembra kostanj še ne dobi pozebe-slane in škrob v njem se ne spremeni v sladkor. Posledično je "nesladek" kostanj tudi manj dober!
Septembra še ni trgatev v polnem teku in ne bo dobrega mošta!
V Luciji je primeren prostor na divji plaži, ker je veliko prostora za veliko morjeplovk in morjeplovcev.
Maš pa dobre ideje!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
.
Tako, tako!
LP
.
Koda: Izberi vse
.Bi pa po moje morala biti sobota,da ni drug dan šihta,da lahko ukrotimo maligane. Tako, tako!
LP
.
pajer 1
Glede na jesen in dejstvo, da večina takrat preneha s plovbo, predlagam za lokacijo slovensko obalo. Tudi tisti, ki še plujejo in so stacionirani v dalmaciji, verjetno ne bi hodili v Istro. Zatorej je boljše, da bi se dobili npr. v Strunjanu. Eni z barkami, drugi z avti. Najboljša bi bila sobota pred "BARCOLANO". Potem (v nedeljo) se lahko vsi vkrcamo na razpoložljiva plovila in gremo na bojo debeli rtič gledat to zanimivo regato. Ne rabimo popisa oseb, ne crew liste. Če bo lepo vreme, je kaj za videt, posebno za tiste, ki tega spektakla še niste videli!
Kaj pravite ?
good girls go to heaven, bad girls go everywhere !
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost