Poškodovan pokrov motorja

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

Re: Poškodovan pokrov motorja

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Ne Sep 23, 2018 11:22

MareC napisal/-a:
Tex napisal/-a:Bravo Marjan Tomki, daj nam prosim pojasni kako ?

:mrgreen: :mrgreen: Marjan Tomki šepetalec ginekologom

P.S.
Predlagam da se tema da med odlične prispevke Marjana Tomkija :idea: :idea:
To sem pobral na igrišču za golf na Brionih. Na jadrnici sta bila tudi en trauma kirurg in en ginekolog, in na igrišču za golf je bil ta drugi - ko mu v luknje ni šlo tako dobro kot običajno - razglašen, oziroma potrjen za luknjeslovca. (Ginekologi - in zdravniki na splošno kaže da imajo malo svojo vrsto humorja - in tudi nekaj zanimivih 'sinonimov' za svoje nazive. )

Eden od teh dveh zdravnikov je pa povedal - med mnogimi drugimi zdravniškimi - tudi anekdoto o ginekologu, ki se naveličal svojega dela šel vprašat za delo v mehanični delavnici. Mojster je rekel, da bi ga preizkusil, preden kaj reče.

Zadano popravilo je kar trajalo, tako da testirani ni preveč pričakoval, pa mu je mojster rekel, da sicer ne bo delal vsega, ampak je sprejet, ker nihče od drugih njegovih mehanikov ne zna popravit motorja skozi izpušno cev ali nekaj podobnega - tu se podrobnosti ne spomnim in pesniška svoboda bi lahko bila, da je naredil generalko skozi luknjo za nalivanje olja - in podobno, odvisno od razpoloženja.

Vidva, če sta v kaki podobni družbi in pripovedujejo kaj zanimivega, slabo slišita - ali si pa ne zapomnita, kar slišita? Ali vama je bolj všeč na forum pisati predvsem, da imata izkušnje in vse vesta, pa da drugi nimajo pojma, o svojih izkušnjah pa tega napisati na forum (skoraj) nič?

Dajta, bodita dobra in mi pošljita povezave na svoje dobre prispevke, ki jih lahko dodam pod vajina odstavka v kazalo dobrih... Še bolje - pišita take, da bom lahko dalj tja povezave nanje.

Lepo prosim...
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
franc5e
Admiral

OdgovorNapisal/-a franc5e » Ne Sep 23, 2018 12:50

Pravilno Tomki, ne pusti se, sicer pa je moj pokrov motorja kot iz druge svetovne vojne, vsaj vaba za tatove ni in bolj mirno spim :lol:
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Ne Sep 23, 2018 13:02

MT, prosim pojasni še enkrat, nisem razumel...

hvala
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Ne Sep 23, 2018 13:06

Tex napisal/-a:MT, prosim pojasni še enkrat, nisem razumel...

hvala

boš našel med dobrimi prispevki, brez skrbi Tex :twisted: :roll:
šari
Kapitan

OdgovorNapisal/-a šari » Ne Sep 23, 2018 13:23

MT.....vsaka čast,d si prigaral do penzjona,brez stalne službe pr kumonistih to danes ni mogoče :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Ne Sep 23, 2018 15:34

A smo v temi šale ali ?......
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov