Ne gre vedno vse po maslu.
Sem razstavil sedežno garnituro. Sem dal tapetniku da zašije novo tapicerijo.
Sem prinesel novo tapicerijo v delavnico in se rekel naj jo lepo spravijo, da se ne umaže.
Naslednji dan sem želel tapicerijo dat na ogrodje. Tapicerije nikjer. Vprašam kje je tapicerija, nobeden od oseb ki so mi prišli dat eno roko ne ve nič.
Jim naročim da najdejo tipicerijo in vidim da so zgolj na hitro z očmi preleteli delavnico in rekli da tapicerije ni. Če je bla tapicerija v delavnici mora bit v delavnici. Ni majhna stvar, je velika kot lubenica.
Vprašam kam so spravili tapicerijo in mi rečejo v belo vrečko z napisom mercator.
Preiščem sam celo delavnico step by step, dvignem še zadnji kamen in ugotovim da tapicerije ni v delavnici.
Vprašam prijatelja ali je nesel kaj v smeti. Pravi da je nesel več črnih vreč.
Mu naročim da gre pogledat v smetnjak, če je notri bela mercator vrečka. Gre pogledat in pravi da je ni. Ampak me ni prepričal zato sem šel se sam preverit v smetnjak. Res je ni notr.
Se pravi tapicerija je čudežno zginila. Mar jo je nekdo ponoči ukradel.
Grem gledat kamere in imam kaj videt. Tapicerijo niso dali v bele mercator vrečko kot so trdili ampak v čro vrečo za smeti in minuto za tem je drugi prijatelj odnesel črne vreče s smetmi v zabojnik.
Šibam do kant za smeti ves vesel, da vem kje je tapicerija. Odprem kanto in vidim da je kamion izpraznil smetnjak v teh desetih minutah kar sem gledal kamere.
In je moral tapetnik delat še enkrat tapicerijo. Od prijateljev pa se nobeden ni počutil kriv, da je tapicerija končala na smetišču.
Na sliki stara tapicerija

Kar koli delaš, naredi kvalitetno ali se pa raje sploh ne loti.
Video test sider: https://www.youtube.com/channel/UC_cYNza74BYYsuOjhmAHAdA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd