Sem si zdaj namestil GreaseMonkey dodatek za FireFox kjer lahko dodam javascript na page iz brskalnika in sem ga lepo skril. Za silo bo
Če bo še kdo rabil pa naj me kontaktira in mu pošljem skripto.
Moderator: moderator
Enako omejitev na 180 minut ne reši problema popravka mesta objave prispevka, ko se pisec zave napake ali ga nanjo opozorijo kasneje kot v dovoljenem intervalu. Moje navodilo za popravljanje podobnih pomot je namreč nastalo pred omejitvijo časa urejanja lastnih prispevkov in v spremenjenih okoliščinah ni več uporabno (in ker tudi jaz ne morem več urejati svojih starih prispevkov, ga tudi ne morem popraviti in je vsebina sedaj zavajajoča).admin napisal/-a:Se strinjam!
Čas urejanja je podaljšan na 180 minut. Bo to sprejemljivo ali je res treba podaljšati na 1.440 minut?
Navigare napisal/-a:Pozdravljeni morjeplovci,
prodajam jadrnico Viko 25, letnik 2008, z veliko dodatne opreme, izvenkrmni motor Yamaha FT 9,9, teekflex v kokpitu, bimini, sprayhood, etc., registriana do 2023, plus prikolica za prevoz. Plovilo je v marini v Monfalconu (marina Hannibal). Cena po dogovoru.
LP Borut
admin napisal/-a:No, pa smo ga dočakali!
Spremembe se bodo začele odvijati, zato bo v naslednjih dneh zelo verjetno kaj moten dostop, za določen čas bomo forum tudi povsem blokirali. Če bo vse vredu, ne boste tega niti opazili, če bodo problemi, jih boste videli, haha.
Zagotovo pričakujem nekaj problemov, ker je preskok kar velik. Rad bi vsem, tistim, ki se nič ne spoznate in pa tistim, ki mislite, da se spoznate in se vseeno niste javili na več mojih pozivov po pomoči povedal, da zadeva je vse prej kot enostavna. Problemi bodo s staro verzijo Joomle, pa potem z novo verzijo php-ja na serveju, pa novo verzijo mysql-a, pa nazadnje še s forumom... V glavnem je tega toliko, da sem jaz porabil nekaj prostih večerov, da sem sploh naredil plan in teoretično preštudiral kaj bo šlo vse narobe... Kako bo v praksi, bomo videli. Imam zadaj nekaj kvizkotov, ki vedo precej več od mene in mislim da bo uspelo.![]()
Čakali ste spremembe, sedaj mineva jubilejnih 10 let in res je čas. Je pa po mojem mnenju pametno, da to nismo počeli prej. Večina software-a dela neke globalne spremembe ravno dekadno, vmes pa se gremo izboljšave. In sedaj Morjeplovec.net vstopa v novo dekado, tako po izgledu foruma, kot po vodenju, kar bo opazno počasi.
Hvala za razumevanje!
Administrator
Bonaparte napisal/-a:Je kaka novost na forumu, glede urejanja starih prispevkov ?
Opazil sem da ne morem več spreminjati vsebine prispevka, če je minila kaka ura od kar sem prispevek oddal.
Imam samo jaz težavo ali je to novost na forumu ?
Daki napisal/-a:O tem je zadnjič pisal admin:
Upam, da je bilo spremenjeno! To pa z namenom, ker je nekaj članov zaradi svoje muhavosti uničilo cel kup lepih prispevkov! Ko se je nekdo odločil in začel tipkati "..." v prispevek, ki je prej imel neko pametno vrednost.
Sedaj je tako, da ko enkrat napišeš imaš še 20 minut časa, da popraviš, če si kaj zatipkal, potem pa lahko prispevek editira samo še administrator ali sper moderator.
Teksti, ki se objavljajo na forumu so sicer avtorsko delo, vendar z objavo se avtorskim pravicam odrečeš in si svoj prispevek dal na internet v dobro vseh. Upam, da se bo sedaj pisalo tudi manj "traparij" v smislu, malo bom podkuril, potem pa pobrisal...
admin napisal/-a:Kot že napisano zgoraj je to sedaj spremenjeno na forumu. Ni finta v novem forumu, temveč v nastavitvah, ki sem jih preuredil pred kratkim... Razlog za to je naveden zgoraj in tako je edino prav. Po eni strani se omejijo neumnosti, po drugi pa se izognemo temu, da je za nekaterimi člani ostalo kup prispevkov s tremi pikicami!
admin napisal/-a:Ja, so minusi in so plusi, žal.
Ne mislim odstranit te omejitve, ker se potem zgodi to, kar se nam je že večkrat, da so nekateri člani zaradi svoje domišljavosti uničili eno veliko maso tem, ko so šli brisati za seboj stare prispevke.
Sedaj je to smiselno, pač objaviš, če se zmotiš karkoli, lahko popraviš. Če pa se čez 2 leti odločiš, da bi pobrisal vse kar si pisal, pa to ne gre, simple.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost