Yamaha ali Mercury 80 upgrade?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Yamaha ali Mercury 80 upgrade?
Ne oglašaj se pa bo ok.
Če se jaz ne bom oglašal boš samo tole župo melodrame dobil ker če nisi opazil edini odgovor iz katerega bi si dejansko lahko pomagal če bi hotel, je moj. Ampak ker to ni uprašanje ampak sanjarjenje ti pa jasno bolj paše telenovela. Razumem. Je že ves čas očitno.
Naslednja tema, ki jo boš odprl bo pa verjetno kje bi dobil sundancer 280 letnik 1989 pa če se ga splača iz amerike po morju prpelat.
Naslednja tema, ki jo boš odprl bo pa verjetno kje bi dobil sundancer 280 letnik 1989 pa če se ga splača iz amerike po morju prpelat.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
S takimi starimi jajci se ti ukvarjaš in ne sodi drugih po sebi prosim te. Prevozil si dva tisoč kilometrov da si si staro garo pripeljal iz italije in to trobiš na veliko po forumu kot da si najmanj Azimuta 50 pripeljal...poglej dam ti tudi 200€ samo da se ne oglašaš.
Prav. Nakaži 200€ sem in ti ne odgovorim nič več.
Jaz samo trobim, "na veliko" del pride iz tega da ljudi to očitno zanima ker 4k+ ogledov je kr dost glede na okoliščine.
Razumel bi tole pripombo z azimutom, če nebi sam iskal 80 konjskega motorja "s potencialom", očitno tole mal foušija še seka zravn al?
Sej bo.
Sem se malo potrudil zate in ti poiskal še eno apetitlih merc 80 nadgradnjo;
Tle pod oglasi en prodaja mercury-a 800 (80hp), tist se da navit na 150 konjev. Pa za 100€ ga da če sem prav razumel. viewtopic.php?f=14&p=344630#p344630
Tkole zgleda na koncu s 151 konji: https://i.pinimg.com/originals/a7/2e/ef ... be4956.jpg
Društvo RDEČI NOSKI, Vojkova cesta 4, 1000 Ljubljana
SI56 6100 0000 8643 823 Delavska hranilnica d.d.
Jaz samo trobim, "na veliko" del pride iz tega da ljudi to očitno zanima ker 4k+ ogledov je kr dost glede na okoliščine.
Razumel bi tole pripombo z azimutom, če nebi sam iskal 80 konjskega motorja "s potencialom", očitno tole mal foušija še seka zravn al?
Sej bo.
Sem se malo potrudil zate in ti poiskal še eno apetitlih merc 80 nadgradnjo;
Tle pod oglasi en prodaja mercury-a 800 (80hp), tist se da navit na 150 konjev. Pa za 100€ ga da če sem prav razumel. viewtopic.php?f=14&p=344630#p344630
Tkole zgleda na koncu s 151 konji: https://i.pinimg.com/originals/a7/2e/ef ... be4956.jpg
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Mils napisal/-a:S takimi starimi jajci se ti ukvarjaš in ne sodi drugih po sebi prosim te. Prevozil si dva tisoč kilometrov da si si staro garo pripeljal iz italije in to trobiš na veliko po forumu kot da si najmanj Azimuta 50 pripeljal...poglej dam ti tudi 200€ samo da se ne oglašaš.
Ola, ustavi konje, tako daleč ne boš prišel. S čim se kdo ukvarja ni tvoja stvar. Drugače pa je svojevrsten podvig pripeljati staro garo od tako daleč in jo zrihtat tako, da zgleda boljše kot nova, ta občutek pride samo z dejanji
Mils napisal/-a:S takimi starimi jajci se ti ukvarjaš in ne sodi drugih po sebi prosim te. Prevozil si dva tisoč kilometrov da si si staro garo pripeljal iz italije in to trobiš na veliko po forumu kot da si najmanj Azimuta 50 pripeljal...poglej dam ti tudi 200€ samo da se ne oglašaš.
Veš, tud za 2000 km morš met mal jajc, če bi pa vedu za kolk je kaj vse dobil, bi se pa verjetn tud ti peljal.
Pusti alžirja pri miru tudi če ti sika, pove pa kar nekaj uporabnih nasvetov.
Lpd
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Prepozen je za onga merca ki je najlepši še vedno po vseh teh letih 
Tale merc navit na 151hp je hud, si pa kar zamišljam face pri pregledu plovila in vse komplikacije pri nas v SLO.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Na plaži bi jih blo samo veselje ker se čehov nebi slišalo več 
- SebastjanM
- Admiral
Towerji so brez navijanja, s pridušenim zvokom bli tudi 150 serijsko. Veselje bi blo na takega vložit neki truda z navijanjem in na koncu tiste trobente gor

- Marcel_Mastnak
- Admiral
Na suho se vsak zavrti. Ampak tele iskre iz izpuha lahk pomenijo marsikaj. Vsekakor pa to delajo le tisti ki nimajo pojma kaj motorju škoduje in kaj ne. Drugače pa za 2t tud 15k rpm ni nič posebnega. Ampak ne na takle način.
Itak, v vodi tale mlinček ne bo dosegel niti polovico obratov, ki jih prikazuje obratomer in sumljivo hitro naraščajo(od 5500 do 9000) samo na obratomerju po zvoku pa ne, vprašanje, če ga je pravilno nastavil. Bo potrebno tele obrate delit(z 2-3), da bodo realni!
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Na suho brez obremenitve na tako dolg čas se nobenega motorja ne vrti čez 3000rpm če mu hočeš dobro. Iskre iz izpuha lahko pomenijo žareče delce kovine...
-
stangarbojan
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: TURJAK
Nihče ne joka, si pa tu Lp 1 verjetno edini, ki prodaja "znanje"........
Coastliner
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov