Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
bojan11
Admiral
Kraj: Trebnje
Kontakt:

Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

OdgovorNapisal/-a bojan11 » Ne Maj 03, 2020 20:52

MareC napisal/-a:
bojan11 napisal/-a:
alesjo napisal/-a:Za italijo na fernetičih ni nikoli nikogar odkar je to stanje, za povratek v slo pa so eni in drugi.

Zadnjic 16.4, so bili It in sem moral izpolnit izjavo in sem sel naprej. Izstop iz It sem imel potem na Skofijah, tam It ni bilo, Slo me pa ni popolnoma nic spraseval.

Jaz sem šel konec marca in ni bilo nikogar za dol, poznam pa dva, ki vsak dan hodita delat in v mesecu dni sta videla samo dvakrat organe na meji seveda za it.

pa dajte no, stare podatke, to nima danes 3.5. nobene vrednostipovejte NOVE podatke. Jaz sem napisal, kaj je bilo včeraj ob 21.00

Saj jaz sem dal podatke za danes 3.5, ko sem ob cca 18.30 preckal Slo-It mejo na Ferneticih. Je pa res da nisem se nikoli dozivel da bi imela jata golobov na avtocesti pred Benetkam, piknik. Prometa prakticno ni.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Maj 03, 2020 20:58

MareC napisal/-a:
bojan11 napisal/-a:
alesjo napisal/-a:Za italijo na fernetičih ni nikoli nikogar odkar je to stanje, za povratek v slo pa so eni in drugi.

Zadnjic 16.4, so bili It in sem moral izpolnit izjavo in sem sel naprej. Izstop iz It sem imel potem na Skofijah, tam It ni bilo, Slo me pa ni popolnoma nic spraseval.

Jaz sem šel konec marca in ni bilo nikogar za dol, poznam pa dva, ki vsak dan hodita delat in v mesecu dni sta videla samo dvakrat organe na meji seveda za it.

pa dajte no, stare podatke, to nima danes 3.5. nobene vrednostipovejte NOVE podatke. Jaz sem napisal, kaj je bilo včeraj ob 21.00

MareC, vse kar pišemo je frišno, kot tvoje ribe :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Ne Maj 03, 2020 21:02

alesjo napisal/-a:
MareC napisal/-a:
bojan11 napisal/-a:

MareC, vse kar pišemo je frišno, kot tvoje ribe :wink: :lol: :lol: :lol:

konec marca in 16.4. sta pisala??
pa moje ribe so resinčno frišne , ne kot od Boris1 alias Novi Fosil, ki jih ima iz zamrzovalnika :mrgreen:
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Maj 03, 2020 21:04

Ne prjatu, preberi vse. Ribe pa itak frišne.
aleks09
Admiral

OdgovorNapisal/-a aleks09 » Po Maj 04, 2020 19:19

Jaz sem preveril pred enim tednom in je bilo tako: Za 24 urno potovanje v RH (za pregled barke ali vikenda) se moraš prej javiti njihovi CZ, da ti izdajo propustnico. To ti izdajo samo če imaš tehten razlog. Nekdo iz RH te mora poklicati in povedati, da ti npr. iz stanovanja/vikendice teče voda, je vlomljeno (razbita vrata,okno) ali za barko raztrgana cerada, visi v eno stran ker so slabi aku., ne deluje bilge pumpa ali kaj podobnega. Dol greš da odpraviš napako oz. organiziraš popravilo. Vsekakor lahko to obvestilo preverijo zato se ne hecajte brez potrebe. Kazen je baje 8000 kun, tudi če te dobijo izven predpisane relacije. Tisti ki imate podjetje in poslujete z CMR-ji pa lahko kaj peljete v kakšno firmo (znajdi se kaj in kako), a morate nazaj v 24 urah.
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Po Maj 04, 2020 21:34

Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Maj 05, 2020 05:00

Tole je blj kurc. V stilu: Saj bi, pa ne smem. Nič konkretnega.

Upajmo, da bodo iz Zagreba v kratkem prišla kakšna bolj razveseljujoča, predvsem pa konkretna, navodila.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
No. 1
Admiral
Kraj: Vodice & Novigrad

OdgovorNapisal/-a No. 1 » To Maj 05, 2020 08:07

kr en napisal/-a:Tole je blj kurc. V stilu: Saj bi, pa ne smem. Nič konkretnega.

Upajmo, da bodo iz Zagreba v kratkem prišla kakšna bolj razveseljujoča, predvsem pa konkretna, navodila.

Bruselj se čaka je v včerajšnji izjavi opreedelilo istarsko povjerenstvo za turizam:

"Od ponedjeljka, 11. svibnja bit će omogućen početak rada hotelima i kampovima u Istri sa svim sadržajima koji će se otvarati postupno, ovisno o otvaranju državnih granica, odnosno tržišnoj potražnji, najavljeno je na sjednici Povjerenstva za turizam održanoj u ponedjeljak putem konferencijskog poziva.

Na sjednici se raspravljalo o epidemiološkoj situaciji u Istri i budućim aktivnostima nakon otvaranja granica, kao i o očekivanjima za turističku 2020. godinu.Obnašatelj dužnosti istarskog župana Fabrizio Radin naveo je kako je ovih dana dobio odgovor od Nacionalnog Stožera civilne zaštite oko otvaranje granice i uvjetima eventualnog otvaranja granica Hrvatske prema ostalim europskim državama.

"Dobili smo odgovor da će tema eventualnog otvaranja internih granica unutar Europske unije biti na stolu sutrašnjeg sastanka na vrhu, a koji će se održati u Bruxellesu. Na tom sastanku trebale bi se definirati smjernice i okvirni datumi otvaranja granica", izvijestio je članove Povjerenstva Fabrizio Radin.

Na sjednici je dogovoreno da će se do sljedećeg tjedna izraditi i prijedlog mjera za nautički turizam, privatni smještaj i putničke agencije i to u suradnji navedenih sektora sa zavodom za javno zdravstvo Istarske županije."
Wellcraft 2600 Martinique
fakinx
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a fakinx » To Maj 05, 2020 09:28

Še link na članek:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/usk ... 80296.aspx

Izgleda, da bo nekaj več znano že danes.
Uporabniški avatar
Domi
Kontraadmiral
Kraj: Koper
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Domi » Sr Maj 06, 2020 11:12

Uporabniški avatar
Kristijan
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Kristijan » Sr Maj 06, 2020 11:54

Domi napisal/-a:https://enavtika.si/sl/novice/6996-plovba-po-hrvaskem-morju-za-najbogatejse-od-danes-brez-omejitev

Bo treba barko menjat :D :lol:
No. 1
Admiral

OdgovorNapisal/-a No. 1 » Sr Maj 06, 2020 14:14

Bojda je zdaj 1.6.20 ampak to pomeni za "turiste", moje pričakovanje je še vedno, da bo 14 dni pred tem za lastnike nepremičnin in bark

https://www.rtvslo.si/zivljenjski-slog/ ... ija/522924
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Maj 06, 2020 15:44

Jbg.
No1, počasi nam najdi dol kaksnega skiperja, da nam barke pripelje v SLO.
Potem pa se mi sladko j..e . Bomo pa v Portorož hodili. Kje pa piše, da mormo vse, kar zaslužimo vsako leto znositi v Dalmacijo in biti pri tem še šikanirani.
Bo pač letošnji dopust drugačen. Manj stresa s sidranjem, pa več glavobolov od Malvazije. :lol:
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
No. 1
Admiral

OdgovorNapisal/-a No. 1 » Sr Maj 06, 2020 15:51

kr en napisal/-a:Jbg.
No1, počasi nam najdi dol kaksnega skiperja, da nam barke pripelje v SLO.
Potem pa se mi sladko j..e . Bomo pa v Portorož hodili. Kje pa piše, da mormo vse, kar zaslužimo vsako leto znositi v Dalmacijo in biti pri tem še šikanirani.
Bo pač letošnji dopust drugačen. Manj stresa s sidranjem, pa več glavobolov od Malvazije. :lol:

Lej cajta mam tolk da jih vse komot zvozm na sever... ampak mal razmisl kolk krasno bo v dalmaciji letos, sam mi bomo pa še kak obrkrajner... pa tut če čehi in nevemkdo bo to 1/2 manj kot lani-vsaj.
Malvazijo vzamem s sabo vsaj za prvih 14 dni ;)
Uporabniški avatar
Roberth1
Admiral
Kraj: Kranj - Vraniči - Červar

OdgovorNapisal/-a Roberth1 » Sr Maj 06, 2020 16:50

@ No.1 mi boš dal naročilo za ureditev vodovoda v NG...
https://vodovod-rh.si/

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov