1140, Pokrivenik
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
Re: 1140
Uvala M...a Z.........e otok H...
A je prehitro?
lp.
A je prehitro?
lp.
P........k H...
lp.
lp.
Končno ena slika za katero tudi jaz vem kje je. Mislim, da ima Sova pred mano prav. Tu se dobi najboljša limonada.
Lp MKN
Lp MKN
A tkole zgleda tu?
Se že leta odpravljam tja, pa nekako ni nikoli prilike. Kako pa je za sidrati? A je to skrajno levi krak, gledano iz zunaj, ko vpluješ?
Tu so baje snemali znani slovenski film “Bratovščina sinjega galeba”
Grem letos, če bomo le pluli po severni strani.
Se že leta odpravljam tja, pa nekako ni nikoli prilike. Kako pa je za sidrati? A je to skrajno levi krak, gledano iz zunaj, ko vpluješ?
Tu so baje snemali znani slovenski film “Bratovščina sinjega galeba”
Grem letos, če bomo le pluli po severni strani.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Pokrivenik Hvar
sova napisal/-a:P........k H...
lp.
Re: 1140, Pokrivenik
haha, na desni strani tega zaliva sem se pa leta 2004 z eno punco nek večer v avgustu prav lepo imel 
Re: 1140, Pokrivenik
Jaz se privežem s čolnom na plavajoči ponton, ki ga imajo apartmaji skrajno desno na sliki. O sidranju nimam pojma, ker se vozim z motornim čolnom. Je pa še bolj desno kot kaže slika res špilja v kateri so podpisi igralcev in snemalne ekipe, ki je delala Bratovščino sinjega galeba. Dostopno je tudi v natikačih, če se malo potrudiš.
Če je na sidrišču gužva, je ob vhodu v Pokrvenik, če prihajaš iz zahodne smeri, lepa uvala, kjer se tudi da sidrati. Odprta je za NE vetrove, ostalo pa si predstavljam, da je OK.
LP, MKN
Če je na sidrišču gužva, je ob vhodu v Pokrvenik, če prihajaš iz zahodne smeri, lepa uvala, kjer se tudi da sidrati. Odprta je za NE vetrove, ostalo pa si predstavljam, da je OK.
LP, MKN
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti