Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

AEgir napisal/-a:S fichtom bi šel sam takoj na morje, če bi mi vžgal doma. Sam ker ga mislim eventuelno prodati za neke 3 povprečne slo. plače, pa raje vidim če je popolnoma jasno dokumentirano kaj sem prodal, da ni pol kakšnih čudnih zaključkov.
No to razmišlanje se mi pa dopade očitno se najde še nekaj poštenjakov tudi v navtiki.
AEgir napisal/-a:To je en način gledanja na to, po drugi strani pa lahko gledaš tako: to je etec brez najbolj problematičnega dela eteca torej vbrizga goriva. Požre nekaj več ampak bistveno manj od starejšega 90° crossflow V4 motorja in je, si upam stavit najmočnejši 90 konjski motor, kar jih je oziroma tudi če je kakšen močnejši je ta sigurno v sami špici.

polanc napisal/-a:E to pa je servis..slike prej ,potem,novo kar treba..moment ključ ne kr neki...u stilu mam moment u rok..spucan,namazan,valjčki se lepo kopajo u friški masti..Za pozdravit.Ur gre neki več,tko da matematka ni za obogatet sam ni vse u everčkih,duša je pa vesela k pol zašpila,pa k te kak domou pokliče nasmejan..ej gre ko singerca..juhu..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov