Y33 Šket marine
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Y33 Šket marine
Danes se je na Mornarju pojavila tale barka. Ali jo mogoče kdo pozna?
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 20-%201996
LP, MKN
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 20-%201996
LP, MKN
Re: Y33 Šket marine
Pomoje nova znamka..
polanc napisal/-a:Pomoje nova znamka..
Dvomim, glede na to, da je letnik 1996.
V vpisnem listu piše KRAJ GRADNJE: VELIKA PIREŠICA, SLOVENIJA
Pa piše tudi, da je letnik 1995
No pol je neki kar ni nikol blo..
Mamo y33 in mamo Šketa 10,5 m
Človeka sem klical. Pravi, da je trup iz kalupa Elan 33. Menda malo spremenjen na krmi. Vsekakor samogradnja. Prodajalec pa ne ve natančno, kdo je trup delal.
LP, MKN
LP, MKN
to je pol podobn ko sem pred časom jaz imel..Elan Kogovšek..na trup 31tke mal predelane so dal palubo,ki jih je izdeloval Kogovšek in to skup spojili..to je pol kao Ferari golf
polanc napisal/-a:to je pol podobn ko sem pred časom jaz imel..Elan Kogovšek..na trup 31tke mal predelane so dal palubo,ki jih je izdeloval Kogovšek in to skup spojili..to je pol kao Ferari golf
Pa si bil vseeno zadovoljen z njo.
jaz sem imel šketa 105: DOBRA BARKA
-
drago.puksic
- Kapitan
jadernia je y33 izdelana v veliki pirešici ,tam sta izdelovala jadernice ombre in ocean 105 g Šket in Jošt .G Šket je v kalupu y33 izdelal omenjeno jadernico in ji spremenil krmo,vosnovi je podobna stari elan 33.L.P.in mirno morje
-
drago.puksic
- Kapitan
omenjene jadernice osebno ne poznam,sam imamy 33 kateri sem spremenil krmo in jo izdelal po svoje,vem pa in videl sem y33 katere je izdelal ,ali pod njegovim imenom tako,g.Šket,barka ima kopalno ploščad in čez celo širino stopničko.v tem se razlikuje po zunanjosti od y33.
drago.puksic napisal/-a:jadernice
Jadrnice
-
drago.puksic
- Kapitan
drago.puksic napisal/-a: je y33 izdelana v veliki pirešici ,tam sta izdelovala jadernice ombre in ocean 105 g Šket in Jošt .G Šket je v kalupu y33 izdelal omenjeno jadernico in ji spremenil krmo,vosnovi je podobna stari elan 33.L.P.in mirno morje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov