JADRALCI, KJE STE?
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Mam že idejo, kako bi prišli (mi motornjakarji) blizu vrha.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Neville Crichton ima letos zaradi nesodelovanja s tržačani finančni primankljaj. Tako lahko najamemo "alfa romeo" za kakšen drobiž in tako pod zastavo morjeplovca resno ogrozimo favorite na tej regati (Polanca, Val-a, Hrast-a, Borjovca, u.r.o.s-a, Marchi-ja, El capitana, MarnajaT, popaja, evoii, Joška, sonciusa in vse ostale).
Naše naloge okoli škot, genov in ostalega pa bi si prazdelili približno takole : Skiper - admin, ozvočenje in glasba - gregor.n, šank, ledomat in postrežba Lipnik, peka ćevapov - sundancer, stiki z javnostjo PR - novinec, delo s hostesami po krovu - mitja.p, lobiranje s konkurenco - gobbi, ribolov med regato - Pajer1, jaz pa bi bil zadolžen za mahanje mimoidočim.
Kaj pravte ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Neville Crichton ima letos zaradi nesodelovanja s tržačani finančni primankljaj. Tako lahko najamemo "alfa romeo" za kakšen drobiž in tako pod zastavo morjeplovca resno ogrozimo favorite na tej regati (Polanca, Val-a, Hrast-a, Borjovca, u.r.o.s-a, Marchi-ja, El capitana, MarnajaT, popaja, evoii, Joška, sonciusa in vse ostale).
Naše naloge okoli škot, genov in ostalega pa bi si prazdelili približno takole : Skiper - admin, ozvočenje in glasba - gregor.n, šank, ledomat in postrežba Lipnik, peka ćevapov - sundancer, stiki z javnostjo PR - novinec, delo s hostesami po krovu - mitja.p, lobiranje s konkurenco - gobbi, ribolov med regato - Pajer1, jaz pa bi bil zadolžen za mahanje mimoidočim.
Kaj pravte ?
Nazadnje spremenil kr en, dne Sr Dec 16, 2009 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Glede na to, da imam nalogo za stike z javnostjo in press konference sem zadevo že uredil in bo novička objavljena v vseh SLO navtičnih časopisih z eno fotko.
Nagrade za najboljše pa že čakajo:
- tretja nagrada - umetniška slika, grafika
- druga nagrada - umetniška slika, akvarel
- tretja nagrada - umetniška slika, olje ali akril na platnu.
Na naslednjem srečanju pričakujem popoln obrat v pravo smer, k uresničitvi tega projekta za cca 17.04.2010.
Edina že v naprej prijavljena ekipa je od Kr en-a s šestimi člani posadke.
Ta ekipa je tudi uradni izzivalec ostalih ekip!
Vse ostalo (info) še sledi pod (verjetno) novo rubriko!
LP

Nagrade za najboljše pa že čakajo:
- tretja nagrada - umetniška slika, grafika
- druga nagrada - umetniška slika, akvarel
- tretja nagrada - umetniška slika, olje ali akril na platnu.
Na naslednjem srečanju pričakujem popoln obrat v pravo smer, k uresničitvi tega projekta za cca 17.04.2010.
Edina že v naprej prijavljena ekipa je od Kr en-a s šestimi člani posadke.
Ta ekipa je tudi uradni izzivalec ostalih ekip!
Vse ostalo (info) še sledi pod (verjetno) novo rubriko!
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Joško, predlagam, da si s svojo barko prvi uradni izzivalec "motornjakov" in si sestaviš svojo ekipo v kateri naj bi bilo vsaj 50% registriranih morjeplovcev.
Lipnik je izklopil hladilno torbo zaradi nizkih temperatur!
LP

Lipnik je izklopil hladilno torbo zaradi nizkih temperatur!
LP
U madonca, a kar skipper sem?
Na taki barki, s tako posadko, bom kot skipper skrbel predvsem zato, da bodo stvari potekale kot morajo. Se pravi hostese morajo biti vedno na vetrni strani barke, saj bomo fer in bomo prehitevali po zavetrni! No in ker nam bo tam vzelo malce vetra, bodo hostese zmedle naše izzivalce.
No ja, tudi Sundancerja bo treba nadzirat, da bodo čevapi vedno pri roki, tudi Lipnik mi ne bo ušel izpod oči, ker brez pijače ni nič!
Hmmm, Kr en mi je rekel, da nam manjka blagajnik oziroma nek finančni tajnik. Smo mislili na CAR-ja, samo dečko bo na novi 36-ici in ne bo hotel z nami motornjakarji. Bomo našli nekoga!
Haha, smo se res malo nasmejali, je pa ideja o regati povsem krasna! Bomo videli, če lahko to res izpeljemo.
LP
Na taki barki, s tako posadko, bom kot skipper skrbel predvsem zato, da bodo stvari potekale kot morajo. Se pravi hostese morajo biti vedno na vetrni strani barke, saj bomo fer in bomo prehitevali po zavetrni! No in ker nam bo tam vzelo malce vetra, bodo hostese zmedle naše izzivalce.
No ja, tudi Sundancerja bo treba nadzirat, da bodo čevapi vedno pri roki, tudi Lipnik mi ne bo ušel izpod oči, ker brez pijače ni nič!
Hmmm, Kr en mi je rekel, da nam manjka blagajnik oziroma nek finančni tajnik. Smo mislili na CAR-ja, samo dečko bo na novi 36-ici in ne bo hotel z nami motornjakarji. Bomo našli nekoga!
Haha, smo se res malo nasmejali, je pa ideja o regati povsem krasna! Bomo videli, če lahko to res izpeljemo.
LP
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Jest sem za regato. Matična marina je Supetarska draga na Rabu. Mi gremo z jadrnicami Motornjakarji pa v spremstvu. Gregor n bo vzel rezervna jadra mi pa rezervne dele za Bav...
Fantje ce bomo spleljali Ruto Morjeplovcev 2, kot smo jo lansko leto pa bo že velik uspeh.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
U fantje vidim, da me je kr en vključil v regato in na jadrnici zadolžil za delo z hostesami po krovu.
SPREJMEM in obljubim, da jih bom izvežbal tako, da bodo čimbolj zbegale naše konkurente, na koncu pa poskrbele za sotrpine na naši barki, jasno vključno z menoj.
Stvar bi znala biti zanimiva, če pa bo res potekalo iz Izole do Šimuni se vam pa pridružim z motornjakom nekje sredi poti. Jadranja z mojim baylinerčkom sem že vajen, ane Car
Jasno z hostesami in mrzlim pivom
Lp Mitja
SPREJMEM in obljubim, da jih bom izvežbal tako, da bodo čimbolj zbegale naše konkurente, na koncu pa poskrbele za sotrpine na naši barki, jasno vključno z menoj.
Stvar bi znala biti zanimiva, če pa bo res potekalo iz Izole do Šimuni se vam pa pridružim z motornjakom nekje sredi poti. Jadranja z mojim baylinerčkom sem že vajen, ane Car
Jasno z hostesami in mrzlim pivom
Lp Mitja
Jadralci, pa menda ne mislite, da bo kdo od motornih vlekel še jadra gor ob vseh teh dobrotah, ki jih bodo imeli gor.
Pali motor pa po gasu. Še Veliki Viharnik jih ne bo dohajal.
A sploh poznajo kakšna pravila? Predlagam, da jih izpišemo posebej za njih.
LP
Pali motor pa po gasu. Še Veliki Viharnik jih ne bo dohajal.
A sploh poznajo kakšna pravila? Predlagam, da jih izpišemo posebej za njih.
LP
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Kdo je že to Veliki Viharnik?
Kot si napisal "motorni" uporabljajo...... skratka VSE!
Torej, pravila so zato,... da se kršijo.
Če pride kdaj do realizacije te regate, mislim, da ne bo tako hudo. Ker pa je pri nas Kr en, ki je iz hitrostnega "foha", vam že zdaj povem, da nimate osnovnih šans, "mitfajer" mu bo baje kar sam Admin
(sami prokleti u posadi
) Škoda je le to, da ne boste mogli metati pogleda po hostesah MitjeP, ker bomo enostavno prehitri za vas. ..... no ja ogled bo možen tudi na cilju
LP

Kot si napisal "motorni" uporabljajo...... skratka VSE!
Torej, pravila so zato,... da se kršijo.
Če pride kdaj do realizacije te regate, mislim, da ne bo tako hudo. Ker pa je pri nas Kr en, ki je iz hitrostnega "foha", vam že zdaj povem, da nimate osnovnih šans, "mitfajer" mu bo baje kar sam Admin
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov