smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Re: smo na dopustu
Mi smo na korčuli in okoliških otokih. Vrhunsko je tukaj. Morje je sicer živahno ampak nič hudega.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
alesjo napisal/-a:Na sidru v Umagu se mi ne da več orcat na jug je preveč vala jutri pa vidimo kako? L.p.alesjo
Kje pa ste danes? Mi opazujemo nevihtice in se nastavljamo dežju, da nam spere sol od juga v Novigradu.
Blizu smo uvala marina v červarju 
Pravkar preletel kvarner
je šlo kot raketa
Artatore, jutri pa.........se še ne ve 
Lepo na izi 4 vozličke jadranje na molat
Lagani maestral me pelje na Žirje 
Živjo, za vikend smo na Cresu in imamo namen obiskat Unije, ali kdo kaj pozna tam, kje dobit kaj za pojest, pa da so normalne cene. Pa še zanima me kako je s sidranjem za urico ali 2, kaj komplicirajo? Nismo še bili tam, pa raje malo vprašam prej, da nebo potem kakšnih presenečenj.
Na unijah boš bolj revno jedu u uni betuli pri morju, enkrat sem šel lačen na barko, una druga malo stran od obale pa pa nevem..
Jadram , Žirje-Rogoznica 
alesjo napisal/-a:Na unijah boš bolj revno jedu u uni betuli pri morju, enkrat sem šel lačen na barko, una druga malo stran od obale pa pa nevem..
hvala za info, bomo potem jedli v Osorju verjetno
Verjetno res boljše na Osorju, tudi jaz ne morem ravno pohvalit gostilne na Unijah.
Je bil pa privez za kako uro vedno na voljo in zastonj (ne vem če je še vedno tako) - torej za kak drink se ustavit čisto OK
Je bil pa privez za kako uro vedno na voljo in zastonj (ne vem če je še vedno tako) - torej za kak drink se ustavit čisto OK
Pravkar spustil sidro na Čiovem 
una betula na Unijah je nacionalna katastofa 3 porcije patagonskih lignjev z kuhanim krompirjem direkt iz kropa na krožnik in 6 karlovačkih 120eur,nateg na živo in še hrana zanič ok pivo mrzlo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost