@Officer;
Saj to je hudič na ni tako enostavno kot so si tile "naši" zamislili. Enemu povprečnemu Nemcu postajajo Alpe vedno bolj všeč in ko se pelješ po Avstriji od Pongaua proti Innsbrucku je resnično gneča. Vsak četri ali peti avto je avstrijski, ostali imajo D na tablici.
Koroška jezera ne vem, če imajo slabši poslovni rezultat za poletje kot celotna Istra vključno Trst.
Taki kot jaz, ti in večina na morjeplovcu bomo počasi odpenzionirali, tile novi mulci se pa že ne ogrevajo več za morje tako kot mi, ko dva dni pred odhodom nisem mogel spat in sem gledal čoln na prikolici, v katerem je bilo že par dni pred odhodom vse spakirano. Tega ni in ne bo več, to so kockasti zaradi pohlepa zakockali, naš zaliv se pa itak "obnaša" enako kot kockasta obala, ker je premali, da bi ga turisti mentalno ločevali od ostalega vzhodnega Jadrana.
Kakorkoli;
Ko odžagajo vejo na kateri sedijo bo prazno in bodo cene padle, sidral bom kjer bom želel, vsi me bodo pozdravljali z prijaznim nasmeškom, kelnerji bodo skakali okoli mene in se slinili za 1 euro trinkelti.
Zjutraj se bom pa zbudil.