Izbira ustreznega propelerja za čoln
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Izbira ustreznega propelerja za čoln
BSC50 in etec75, vsa oprema, poln tank goriva, prazen od vode, 970 kg na oseh prikolice (na tehničnem pregledu). Za drugo sezono ga imam spet in bom fotke nalimal...
Xilinx Vivado HLx trainee
Mogoče je zar z napačo.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Zdravo
Kaj mi svetujete sedaj imam propeler 12 5/8x 21 na yamahi F115, ker je že malo uzrujen in pobuškan bi ga zamenjal z novim. Razmišljam o inoxu
Z obstoječim alu sem dosegel 5700 obratov in brzino cca 36 vozlov (ko je bil nov je bila brzina večja za cca 5 vozlov samo ni bilo antifaulinga gor)
Teža čolna je cca 900kg
Se mi splača inox al ubodem kr enakega aliminjastega
Kaj mi svetujete sedaj imam propeler 12 5/8x 21 na yamahi F115, ker je že malo uzrujen in pobuškan bi ga zamenjal z novim. Razmišljam o inoxu
Z obstoječim alu sem dosegel 5700 obratov in brzino cca 36 vozlov (ko je bil nov je bila brzina večja za cca 5 vozlov samo ni bilo antifaulinga gor)
Teža čolna je cca 900kg
ne se đalabajat
sacs napisal/-a:Zdravo
Kaj mi svetujete sedaj imam propeler 12 5/8x 21 na yamahi F115, ker je že malo utrujen in pobuškan bi ga zamenjal z novim. Razmišljam o inoxu
Teža čolna je cca 900kg
ne se đalabajat
sacs napisal/-a:sacs napisal/-a:Zdravo
Kaj mi svetujete sedaj imam propeler 12 5/8x 21 na Yamahi F115, ker je že malo utrujen in pobuškan bi ga zamenjal z novim. Razmišljam o inoxu
Teža čolna je cca 900kg
Se mi splača inox al ubodem kr enakega aliminjastega in če inox katero znamko in kašno dimenzijo
Ali se inox drugače odziva
sorry sem mal na napačne gumbke pritiskal
ne se đalabajat
Inox 20.
Yes
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost