Izgubljen izpit
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Izgubljen izpit
Pozdravljeni.
Letos sem izgubil izpit za coln, med plovbo mi ga je odpihnilo v morje in ga nikakor nismo mogli najt. Izpolnil sem vlogo za izdajo novega placal takso itd in sedaj dobim odgovor da me nimajo v evidenci. Izpit sem delal pred cca. 15imi leti v ljubljani, pri komu se na žalost ne spomnim. Kaj lahko naredim v tem primeru?
Hvala
Letos sem izgubil izpit za coln, med plovbo mi ga je odpihnilo v morje in ga nikakor nismo mogli najt. Izpolnil sem vlogo za izdajo novega placal takso itd in sedaj dobim odgovor da me nimajo v evidenci. Izpit sem delal pred cca. 15imi leti v ljubljani, pri komu se na žalost ne spomnim. Kaj lahko naredim v tem primeru?
Hvala
Re: Izgubljen izpit
Narest ga bo treba.
Sicer majo vse v evidenci razen tistih ki so kupljeni. Tisti so pa samo izkaznica.
Sicer majo vse v evidenci razen tistih ki so kupljeni. Tisti so pa samo izkaznica.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Če greš v portal e-Uprave, je na povezavi: https://e-uprava.gov.si/si/moja-euprava ... stine.html seznam listin, ki so ti bile izdane in med njimi najdem tudi moj izpit, s serijsko št., datumom izdaje itd. Če ga tam ni, pol ni druge kot po poti, ki jo predlaga Aegir.
Zdaj mojega ne morem preverit ker ne vem serijske st. Sem sel pa preverjat od očeta ki ga je delal leta 2005 in ga ne najde. Jaz sem izpit naredil okoli leta 2009 in so mi tudi izdali izkaznico. Sedaj ko sem izpit izgubil in zaprosil za novega me pa kao ni v evidenci. Jaz imam izpit narejen in ga nikakor nisem kupil, sigurno nisem jaz kriv če me oni nimajo v evidenci. Sploh mi ni jasno kako me ni v evidenci. Da bi šel se enkrat delat izpit se mi zdi pa totalen absurd.
Serijska ti nič ne koristi. Za vpogled izdanih dokumentov rabiš certifikat ali SmsPAss.
Več o tem TUKAJ
Ko to pridobiš prideš v "Moja E-uprava" in tam pod "Druge listine in potrdila" najdeš med drugim izpit za čoln, serijsko številko, datum izdaje in veljavnost
Več o tem TUKAJ
Ko to pridobiš prideš v "Moja E-uprava" in tam pod "Druge listine in potrdila" najdeš med drugim izpit za čoln, serijsko številko, datum izdaje in veljavnost
“Izbrisani”
BoŠt napisal/-a:Serijska ti nič ne koristi. Za vpogled izdanih dokumentov rabiš certifikat ali SmsPAss.
Več o tem TUKAJ
Imas tudi možnost preverit na spletni strani e uprava pod rubriko druge listine in dokumenti. Tam v polja vpises serijsko st izpita tvoj emso in roj datum in ti vrže vn podatke. Ko sem vpisal te podatke za očeta mi napise da dokumenta niso najdli.
Enostavno nevem več kaj narest.
rider666 napisal/-a:BoŠt napisal/-a:Serijska ti nič ne koristi. Za vpogled izdanih dokumentov rabiš certifikat ali SmsPAss.
Več o tem TUKAJ
Imas tudi možnost preverit na spletni strani e uprava pod rubriko druge listine in dokumenti. Tam v polja vpises serijsko st izpita tvoj emso in roj datum in ti vrže vn podatke. Ko sem vpisal te podatke za očeta mi napise da dokumenta niso najdli.
Enostavno nevem več kaj narest.
Moj izpit najde tudi tako...
Naredi tako kot sem ti rekel. Zrihtaj si Sigenco in potem boš videl vse dokumente ki ti jih je država izdala.
BoŠt napisal/-a:Enostavno nevem več kaj narest.
Žal veš.
Jaz sem dostopal z sigenco, in nasel svoje ter od zene izpit. Je veljavno….. sem tudi jaz z cmokom v grlu sel gledat.
Darh napisal/-a:“Izbrisani”
Včasih bi blo fajn bit pod izbrisani
rider666 napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala
Samo nekaj bi tukaj povedal, kaj naredit v tem primeru, na forumu ti žal nihče ne more pomagat edino tisti ki ti je izdal izpit lahko kaj naredi, če je bila listina izdana,MORA BIT TO NEKJE ZABELEŽENO, ni mogoče ta se to nekje izgubi, ali pa morda v današnjem računalniškem svetu
V Kopru smo izpit polagali v luški kapetaniji in ga tam dvignili čez kakšen teden.
A je v Ljubljano prihajal luški inšektor za izpit ali kako?
Kako ste pol izpit dobili, po pošti?
Bavarko napisal/-a:V Kopru smo izpit polagali v luški kapetaniji in ga tam dvignili čez kakšen teden.
Ja, ja...so hodili po Sloveniji nekoč. Mariboru smo ga 2002 polagali v konferenčni sobi takrat še v starem delu hotela Orel. Trije so eno soboto prišli iz Kopra in nas izprašali.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti