Rešilni jopič
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Res je težava z rešilnimi pasovi za manjša plovila. Morali bi biti čim manši in cenovno ugodni.
Tudi sam imam problem kam z jopiči. Ponavadi se zmočijo in posvinjajo.
Ta problem sem rešil tako, da sem po 2 jopiča dal v vakumsko plastično vrečo ( kupil v Hoferju za blazine) in izsesal zrak. Pridobil sem na prostornini in ne vpijajo vlage.
NOVI FOSIL napisal/-a::idea:
Res je težava z rešilnimi pasovi za manjša plovila. Morali bi biti čim manši in cenovno ugodni.
Tudi sam imam problem kam z jopiči. Ponavadi se zmočijo in posvinjajo.
Ta problem sem rešil tako, da sem po 2 jopiča dal v vakumsko plastično vrečo ( kupil v Hoferju za blazine) in izsesal zrak. Pridobil sem na prostornini in ne vpijajo vlage.
Ideja sploh ni slaba, bom preizkusil.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
-
Daki
-
Daki
NOVI FOSIL napisal/-a:Ta problem sem rešil tako, da sem po 2 jopiča dal v vakumsko plastično vrečo ( kupil v Hoferju za blazine) in izsesal zrak. Pridobil sem na prostornini in ne vpijajo vlage.
Meni osebno se zdi ta ideja dobra, ker imam skozi probleme z jopiči (prostor, vlaga, vonj po bencinu). Vredno preizkusiti.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Re: Rešilni jopič
Zdraven čolna je prišel en 10 let star reševalni jopič(pretečenim rokom trajanja).
Ali na tehničnem pregledu / kontroli preverjajo rok trajanja reševalnega jopiča tako kot je prva pomoč za avto?
Ali na tehničnem pregledu / kontroli preverjajo rok trajanja reševalnega jopiča tako kot je prva pomoč za avto?
Re: Rešilni jopič
janbar napisal/-a:Zdraven čolna je prišel en 10 let star reševalni jopič(pretečenim rokom trajanja).
Jopič in vso ostalo opremo rabiš zase in je namenjena tvoji varnosti in varnosti posadke.
Meni je pogledal rakete. Za jopiče vprašajo če so. Sem pa takrat imel še navadne in ne samo napihljive.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost