izpit
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
- 1stofficer
- Admiral
Re: izpit
Sem poslal vlogo za manjavo že nekaj časa nazaj, včeraj me pa kličejo iz uprave, da jo moram dopolnit še z dokazilom o plačilu. Sem reku, da je plačano in če lahko preverijo evidence, pa so odgovorili, da nimajo računovodstva in je treba pač poslat dokazilo. No, se je k sreči dalo vsaj po mejlu...
Vprašanje za tiste, ki ste že menjali plastificiran papir za polno plastiko:
- je na novih karticah kaj drugače napisano? Kolikor sem uspel najti vzorce na spletu, je prednja stran enaka, kaj pa zadnja?
Tuhtam, če ga grem menjat, da ne bo bolj očitno, da ne velja za celinske vode?
Rad bi ga letos uporabljal v Franciji za jezero, pa sklepam, da s takim kot je stari, kjer ni izrecno napisano za katero območje velja, ne bodo komplicirali. Hkrati pa stara papirnata verzija zgleda kot izkaznica iz knjižnice, moj je pa v precej utrujenem stanju in bi bilo smiselno prej zamenjat, če je vsebina identična.
- je na novih karticah kaj drugače napisano? Kolikor sem uspel najti vzorce na spletu, je prednja stran enaka, kaj pa zadnja?
Tuhtam, če ga grem menjat, da ne bo bolj očitno, da ne velja za celinske vode?
What's amazing about the kraken stories is that, of all the sea monster tales we have, we have the best evidence that this creature was based on something real.
Še odgovor, če se bo kdo spraševal isto stvar- podatki na plastični kartici so identični, je pa datum izdaje nov- torej datum ko je bila narejena kartica- če je komu pomembno in kje pogojujejo koliko let imaš že opravljen izpit- to z nove kartice ni razvidno.
VHF kartica je rumenkaste barve in izgleda kot na soncu porumenel epoksi brez UV stabilizacije... nisem spraševal, če je to mišljeno tako.
VHF kartica je rumenkaste barve in izgleda kot na soncu porumenel epoksi brez UV stabilizacije... nisem spraševal, če je to mišljeno tako.
What's amazing about the kraken stories is that, of all the sea monster tales we have, we have the best evidence that this creature was based on something real.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti