Na motorju je trim delal zelo slabo. Na vseh treh cilindrih je spuščalo olje. Če si ga dvignil je ostal dvignjen. Ko si ga spuščal oz nehal spuščat je sam zlezo dol za kakšne 3cm. Ni držal če si ga dvignil ročno oz si v vzratni vožji preveč dodal gas. Stranski vijak za ročno spušcanje je bil zategnjen.
Zdaj smo obnovili vse gumice vsa tesnila vse semeringe. Problem ostaja isti. Razn da kapice več ne spuščajo. Stranski vijak/ventil je tudi novi. Če motor ni naslonjen na trim ga sploh ne potegne noter.
Je kdo ki to popravlja al pa da kakšen nasvet kak popravit, al še je to samo za okras?
Hvala
Trim/tilt Yamaha F115
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Trim/tilt Yamaha F115
Vprašaj Rožej Trzin.
L.p.
L.p.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Sedaj kosi vse zatesnil in nalil olje, trim malo pregoniš gor-dol, da se olje pravilno pretoči in ponovno doliješ olje, ker imaš v hidravliki zračni mehur.
mašinfirer
Točno tako kot je napisal Habibi. Ampak ni tako enostavno kot se sliši. Jaz sem servisiral trim v 10-tih letih 2x in predlani napravil generalko. Ko sem vse sestavil, nikakor ni potegnil kot bi moral. K sreći je mimo pripeljal serviser iz ene delavnice in se samo nasmejal. V nalivno luknjo je po cevi z veliko injekcijo (ki smo jo sicer imeli mi ) doziral olje, ko smo dvigali trim. To smo ponovili par krat in je delalo kot mina.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov