lpg
1. morjeplovski beli dan
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
No za takšno oslarijo se pa tud jaz prijavim in sicer bi lahko tekmovali v tandemu in sicer en vleče en smuča. To pa bo res smeha, sigurno ni še nihče probal take oslarije. Treba bo sam odšraufat smerne plavuti iz smuči, da se bo dal "zavijat". Tako da mislim da za take in podobne oslarije sploh ne rabimo velikega smučišča in vlečnic, ampak eno prijazno bolj domače smučišče z malo vlečnico in kočo z dobro hrano pa tudi organizacija bo lažja, saj nas bodo verjetno veseli, vsaj na začetku.
lpg
lpg
https://medisken.si
Jaz sem bolj za Golte, so mi blizje, pa tudi prav simpaticno smucisce je, res pa da je gostinska ponudba bolj tako tako. Dobra alternativa bi bila tudi celjska koča, gostinska ponudba je zelo dobra, le z dostopom za tiste od dlje bi bilo malo tezko.
Ce le ne bo 200km dalec, pridem, pa se kakega norega bizelanca vzamem s seboj pa kak liter tekocega veselja:)
Ce le ne bo 200km dalec, pridem, pa se kakega norega bizelanca vzamem s seboj pa kak liter tekocega veselja:)
Na Govtah bi blo orng uredu še posebej, če zapade dosti snega kar pa bo v drugem ali začetku tretjega meseca sigurno. Gostinska ponudba je pa toliko bolša v dolini in sem prepričan, da se bodo Savinčani potrudili za nas kjerkoli si bomo rezervirali oštarijo za prijetno druženje in razglasitev najbolših.
lp papa
lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
admin napisal/-a:Pišuka, dobra ideja!![]()
No potem pa vse skupaj berem in ugotovim, da bom jaz ostal kar lepo v gostilni na kuhanem vinu. Pa pridem proti koncu, pa ideja o smuki z vodnimi smučmi... Ufff, tukaj sem pa zraven!![]()
To bo smeha!
LP
Jaz ti bom delal družbo na kuhančku edino smučanje na vodnih smučeh bom pa šel pogledat!
Vsak let meter več pa bo
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
No če že izbiramo gdo je zakaj sem jaz za Mariborsko Pohorje .Lahko zrihtam popust na karte, za hrano in pijačo tudi lahko poskrbim , na izbiro pa imamo lahko kočo na vrhu čisto zraven gondole , hrana je bol taka narezki klobase ki jih sami spečemo na žaru ,domač kruh domač borovnilevec int.. ali pa taki šotor v dolini tam kjer je ponavadi vip od zlate lisice , tam pa je hrana bol tak gostilniška tudi dobra ni pa tak domače vzdušje ko na koči pri mirču.Ampak to je samo moja ideja pa verjetno nebo vsem všeč ker je oddaljena, če bom mel čas bom prišel kamor koli, ker je ideja svetovna . Zrihtam pa lahko res kr dobre cene kart, kakih 10 do 15 % popusta je pa res da so že karte verjetno v osnovi dražje ko na starem vrhu
p.s. oprstite moji pisavi da nebo hude ure
p.s. oprstite moji pisavi da nebo hude ure
Poglejte ! Vidim, da interes je, kar nekaj bi nas prišlo tudi na višjo nadmorsko višino. Sam sem pripravljen prevzeti organizacijo in postavitev proge, vključno s koli, štartnimi številkami, ...
"Velika" smučišča ne odstopijo rada terena, vsaj poceni ne. To vem iz lastnih izkušenj, ko rabimo teren za treninge.
Zato sem menil, da bi se najlažje dogovorili na Starem vrhu ali Golteh.
Ta teden smo v Kranjski gori, ker so za vikend FIS tekme. Na Golteh bomo trenirali drugi teden, zato se bom pozanimal okoli frej terena. Mislim, da v Lahovnici ne bi smel biti problem. Tam bi bili čisto na samem.
Okoli ostalih stvari (vino, hrana, itd) se bomo dogovorili kasneje.
"Velika" smučišča ne odstopijo rada terena, vsaj poceni ne. To vem iz lastnih izkušenj, ko rabimo teren za treninge.
Zato sem menil, da bi se najlažje dogovorili na Starem vrhu ali Golteh.
Ta teden smo v Kranjski gori, ker so za vikend FIS tekme. Na Golteh bomo trenirali drugi teden, zato se bom pozanimal okoli frej terena. Mislim, da v Lahovnici ne bi smel biti problem. Tam bi bili čisto na samem.
Okoli ostalih stvari (vino, hrana, itd) se bomo dogovorili kasneje.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
"morjeplovski"beli dan
tudi mi se prijavljamo ne glede na to kje bo.prideva najmanj v dveh mogoče štirje.ko pa smo ravno pri belih strminah še ena informacija in sicer če kdo ve kje dobim najugodneje smuči elan SLX l165
lp jani
lp jani
"morjeplovski"beli dan
seveda nove me pa res zanima cena s "scontom"
lp jani
lp jani
Mitja P napisal/-a:DTM škoda ker se nisi oglasil prej.
Prijatelj je imel troje SLX z vezmi čisto nove po 300 jurčkov.
Jaz bi jih vzel, pa sem jih že lansko leto tako da imam zdaj star model.
Aja, jih je prodal kot med.
Lp Mitja
MitjaP ne se sekirat.... lanske in letošnje SLX ke so popolnoma enake!!!!
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Re: "morjeplovski"beli dan
DTM219 napisal/-a:seveda nove me pa res zanima cena s "scontom"
lp jani
Imaš ZS !
lpB
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta