johnson 25/50
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Tole je definitivno 40 ali 50 konjski Johnson!
Varianta 20, 25, 30 in 35 je čisto druga zgodba, sem pa imel oba!
Super zverina, kaj je servis pa tudi tak motor ne ve, ker ne rabi vedeti. Rabi le mešanico s kvalitetnim oljem, in pranje po uporabi. Vse ostalo pa lahko pozabiš. No ja, še kakšen nov impeler mu privošči in si na konju.
LP
Varianta 20, 25, 30 in 35 je čisto druga zgodba, sem pa imel oba!
Super zverina, kaj je servis pa tudi tak motor ne ve, ker ne rabi vedeti. Rabi le mešanico s kvalitetnim oljem, in pranje po uporabi. Vse ostalo pa lahko pozabiš. No ja, še kakšen nov impeler mu privošči in si na konju.
LP
Nazadnje spremenil admin, dne Po Jan 18, 2010 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Tisti vojaški Johnsoni so olivno zelene barve bom pa kolega vprašal kdaj se bo prodajalo, ker mislim da so to javni razpisi oz. licitacije. Zadevo so imeli za vaje po rekah in jezerih tako, da ur nimajo veliko, res pa je tudi da nikoli niso bili vpisani v vpisni list oz. registrirani, pa še 18tke Tomos mislim da so tudi bile na voljo.
Mašinca in čoln sta že parkirana v garaži (pri meni seveda ) , motor je bil skupaj v ponudbi z meteorjem 420 , za solidno ceno .
Motor smo danes že " užgali " pali , ko singerica , mogoče mal bol glasno .
Bo še kar nekaj dela z notranjostjo , ker je v kar poraznem stanju - zanemarjena , ampak malo volje in zadeva se bo uštimala .
Tukaj je ene par slik .
http://www.mojalbum.com/jozepacnik/coln ... o/17587037
Motor smo danes že " užgali " pali , ko singerica , mogoče mal bol glasno .
Bo še kar nekaj dela z notranjostjo , ker je v kar poraznem stanju - zanemarjena , ampak malo volje in zadeva se bo uštimala .
Tukaj je ene par slik .
http://www.mojalbum.com/jozepacnik/coln ... o/17587037
Fantje to pa sploh ni slaba ideja , lahko bi se dobili kdaj na Ptujskem jezeru , da bi vidli kako "barčice plovejo " . Jadran je velik , ptujsko je pa malo "manjše" pa se bi malo lažje našli. Pa izvedemo en drag race !
Urban tebe bi pa vprašal , če veš kje bi dobil gumo , ki je na steklu (na spodnjem delu ) , na mojem so jo odstranili !
Urban tebe bi pa vprašal , če veš kje bi dobil gumo , ki je na steklu (na spodnjem delu ) , na mojem so jo odstranili !
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti