Menjava impelerja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Menjava impelerja
Zanima me če ima kdo izkušnjo z menjavo impelerja v nogi alpha 1.
Impeler je bil menjan pred štirimi leti. Hlajenje deluje, vendar bi letos raje preventivno zamenjal. Ali mora to narediti mehanik, ali lahko to naredim sam.
Hvala....
Impeler je bil menjan pred štirimi leti. Hlajenje deluje, vendar bi letos raje preventivno zamenjal. Ali mora to narediti mehanik, ali lahko to naredim sam.
Hvala....
Vse je odvisno od tega, koliko je tehničnega tipa v tebi... Če ti obračanje ključev ni tuje, potem se loti zadeve sam, sicer pa je bolje da to naredil nekdo ki je v tem domač; pri navtiki se namreč vsaka napaka vrne z veliiiiiikimi stroški
LP
SS
LP
SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Če si malo vešč z ključi in ,če ti angl.jezik ne dela težav najdeš na netu tudi zelo podrobna in izčrpna navodila o menjavi .
Pri alpha one gen II sam leta 2004 menjal sam .Priznam pri razstavljanju gre hitro pri sestavljanju pa je treba zelo zelo paziti ,da se vse pravilno nazaj natakne.Najbolje ,da imaš takrat nekoga v bližini ,da ti pomaga.
To sem delal samo enkrat in je bilo vse ok .Tako ,da navodila v roke in gas.
Če pa ključi niso tvoji prijatelji potem RESNIČNO RESNIČNO priporočam ,da naj ti to menja nekdo ,ki je izkušen na tem področju.Da ne boš imel na vodi kasnejših težav:wink:
Da ti malo pomagam preglej video in to je to.
http://www.youtube.com/watch?v=0QC6_j2_ ... xt_from=PL
Pri alpha one gen II sam leta 2004 menjal sam .Priznam pri razstavljanju gre hitro pri sestavljanju pa je treba zelo zelo paziti ,da se vse pravilno nazaj natakne.Najbolje ,da imaš takrat nekoga v bližini ,da ti pomaga.
To sem delal samo enkrat in je bilo vse ok .Tako ,da navodila v roke in gas.
Če pa ključi niso tvoji prijatelji potem RESNIČNO RESNIČNO priporočam ,da naj ti to menja nekdo ,ki je izkušen na tem področju.Da ne boš imel na vodi kasnejših težav:wink:
Da ti malo pomagam preglej video in to je to.
http://www.youtube.com/watch?v=0QC6_j2_ ... xt_from=PL
Da ne bom odpiral nove teme, bom vprašal kar tukaj.
Mogoče veste kje bi lahko kupil impeller za suzukija 9,9 letnik 1996
z dolgo nogo.
Hvala za odgovr.
Lp, bogataj.[/code]
podaš št.motorja in se oglasiš v Marine System v Kopru(marina) in ti bo rešil zadevo
drugače pa internetne trgovine prodajajo to, ker so impelerji med različnimi znamkami motorjev enaki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov