Zatič propelerja Tomos 4.8
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Zatič propelerja Tomos 4.8
Pozdravljeni!
Mi lahko kdo pove, kje bi lahko dobil tiste "štifte ki se prelomijo" pri propelerju
V Tomosovi trgovini jih seveda nimajo in niti v navtični trgovini
Še eno vprašanje , ker sem lani kupil motor Tomos 4.8 ,in ga še ne poznam, me zanima kakšna naj bo %mešanica z oljem Quicksilver 2T
Najlepša hvala
Mi lahko kdo pove, kje bi lahko dobil tiste "štifte ki se prelomijo" pri propelerju
V Tomosovi trgovini jih seveda nimajo in niti v navtični trgovini
Še eno vprašanje , ker sem lani kupil motor Tomos 4.8 ,in ga še ne poznam, me zanima kakšna naj bo %mešanica z oljem Quicksilver 2T
Najlepša hvala
ribon napisal/-a:Pa oglasi se na kakšnem servisu, jih dobiš za majhen denar. Pa ne kompliciraj preveč.
Tudi jaz menim, da zatič ni stvar za komplicirat.
Vsak ima svoje mnenje, ki ga razumem kot dobronamerno!
Forum naj ostane na nivoju!
Zamerljivcev in podobnih ne potrebujem in jih bom v bodoče ignoriral!
Potrpljenja oz. izkušenj imajo-imamo nekateri res veliko, da lahko posredujemo brezplačno vsemogoče informacije in izkušnje, ki smo jih sami verjetno drago plačali, da sedaj "pametujemo".
Jaz vidim stvar tako, da je marsikateri šel čez vse šolsko obdobje in se je hudirjevo brusil pri učenju morskih veščin. Če sedaj ve in obvlada veliko, prosim, da to upoštevate vsi ki bi želeli preskočit vrtec, osnovno in srednjo šolo pa po eni sezoni polagat diplomo na faksu.
Še malo z drugega področja pa popolnoma podobna situacija.
Zapraviš veliko denarja za tehnično stvar in takoj sestaviš pa se nekaj zatakne! Seveda kličeš serviserja pa ti pove samo to, da preberi navodila, ker je to vse lepo opisano. Povedano drugače: potrudi se sam in šele kasneje kliči na pomoč.
LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Pa to ni res kakšne napade prejemam.
Mislim ,da nikakor ne kvarim nivoja foruma, zaradi preprostega razloga ker, sem lajik v tej stroki in kot civilizirana oseba si za kulturno vprašanje pričakujem kulturen odgovor!
Mislim pa tudi, da na koncu ima Administrator prav, da takih kot jaz na vašem forumu ne potrebujete!
Mislim ,da nikakor ne kvarim nivoja foruma, zaradi preprostega razloga ker, sem lajik v tej stroki in kot civilizirana oseba si za kulturno vprašanje pričakujem kulturen odgovor!
Mislim pa tudi, da na koncu ima Administrator prav, da takih kot jaz na vašem forumu ne potrebujete!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov