Sobotno sprehajanje čolna
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Napaka, v družbi dveh bavariarašev oz enega motornjakarja in enega potencialnega JADRALCA. No pomojem bo tudi gregor n. prestopil med rjuharje
Novinec, hvala tebi in tvoji boljši polovici za čas, ki sta si ga vzela, prav tako hvala za hladno pivo, ki je v tistem sončku prav prijal.
Novinec, hvala tebi in tvoji boljši polovici za čas, ki sta si ga vzela, prav tako hvala za hladno pivo, ki je v tistem sončku prav prijal.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Tudi mi rjuharji smo imeli v soboto zvečer srečanje in sicer na Hrastovi lepotici.
Slikce nismo uspeli narediti, ker smo imeli preveč opravka z zelo dobrim vinom in še boljšim pršutom. Tiste 3 urce so minile, kot bi mignil.
Pozdrav od Hrasta, Polanca, Braneta in moje malenkosti.
LP
Slikce nismo uspeli narediti, ker smo imeli preveč opravka z zelo dobrim vinom in še boljšim pršutom. Tiste 3 urce so minile, kot bi mignil.
Pozdrav od Hrasta, Polanca, Braneta in moje malenkosti.
LP
[quote="CAR"]Napaka, v družbi dveh bavariarašev oz enega motornjakarja in enega potencialnega JADRALCA. No pomojem bo tudi gregor n. prestopil med rjuharje
/quote]
Ja pa ja D! Jst mam rjuhe za spat, gate pa za učas se not usr..!!! Mi na kraj pameti ne pride da bi jih na jambor navleku.
Car se pa itak počas rine med nas, vprašte ga kaj piše na krmilu njegove Elanke!?! Sigurno ima najboljše krmilo od vseh Elank na Jadranu!
lpg
Ja pa ja D! Jst mam rjuhe za spat, gate pa za učas se not usr..!!! Mi na kraj pameti ne pride da bi jih na jambor navleku.
Car se pa itak počas rine med nas, vprašte ga kaj piše na krmilu njegove Elanke!?! Sigurno ima najboljše krmilo od vseh Elank na Jadranu!
lpg
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Bravo Gregor! Sem že pozabil na CAR-jevo noviteto!
Prišel nazaj, sonce žgalo kot za stavo tudi na to Cvetno Nedeljo. Bilo je lepo in lahko rečem, da če ne bi bilo hladnega vetra, bi bilo kot lani maja. Superca! Upam, da bo naslednji vikend še lepši. danes zvečer pa se je že iz Kopra vila jara kača, polna pleha, proti LJ. Tako da lahko javno objavim, da se sezona pričenja.
Fantje hvala za obisk in še ponovimo!
LP

Prišel nazaj, sonce žgalo kot za stavo tudi na to Cvetno Nedeljo. Bilo je lepo in lahko rečem, da če ne bi bilo hladnega vetra, bi bilo kot lani maja. Superca! Upam, da bo naslednji vikend še lepši. danes zvečer pa se je že iz Kopra vila jara kača, polna pleha, proti LJ. Tako da lahko javno objavim, da se sezona pričenja.
Fantje hvala za obisk in še ponovimo!
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
.
Vsem uživačem lahko povem, da že provocirate in zaj*****te nas , ki smo trenutno na suhem. Moja bo končana šele po 15tem aprilu, so rekli.
Nehajte, sicer bo na srečanju "mudovlek" aktiven.
Pa še temo ste večkrat falil, saj se vozite, uživate tudi druge dni in ne samo sobote.
LP
.
Vsem uživačem lahko povem, da že provocirate in zaj*****te nas , ki smo trenutno na suhem. Moja bo končana šele po 15tem aprilu, so rekli.
Nehajte, sicer bo na srečanju "mudovlek" aktiven.
Pa še temo ste večkrat falil, saj se vozite, uživate tudi druge dni in ne samo sobote.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost