Pot od Raba do Paga
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Pot od Raba do Paga
Pozdravljeni!
Ali ima kdo kakšne izkušnje glede plovbe med omenjenima otokoma.
Katero pot predlagate, po notranji strani ali zunanji strani otoka?
S spoštovanjem
Ali ima kdo kakšne izkušnje glede plovbe med omenjenima otokoma.
Katero pot predlagate, po notranji strani ali zunanji strani otoka?
S spoštovanjem
Kot ti je že sorry povedal, je plovba pod Velebitom precej nezanimiva, je pa zato jugozahodni del paga precej bolj zanimiv. Nekaj simpatičnih plaž je že na poti od Lun-a (skrajni rt Paga), pa do Novalje. Pazi, ker tukaj praktično ni možnosti skrivanja pred kakšno nevihto iz zahoda! Potem od Novalje južno pa postane še lapše...
Če pa si mislil plovbo med mestoma Rab in Pag, pa ti ne preostane drugega, kot dolgočasna plovba v Velebitskem kanalu...
LP
Če pa si mislil plovbo med mestoma Rab in Pag, pa ti ne preostane drugega, kot dolgočasna plovba v Velebitskem kanalu...
LP
Pot od Raba do Paga
Hvala obema. Ja mislil sem, ali je lepše in varneje pod Velebitom ali po zunanji strani.
Štart naj bi bil iz kampa Pušča na otoku Krku, cilj pa Metajna na otoku Pagu.
S spoštovanjem
Štart naj bi bil iz kampa Pušča na otoku Krku, cilj pa Metajna na otoku Pagu.
S spoštovanjem
Pot od Raba do Paga
Pot naj bi bila nekako taka, po južni strani Krka nato pa !
1.Goli otok- Sv.Grgur, po Velebitskem kanalu do Metajne
2. Po južni strani Raba mimo Lun-a nato pod Velebitom do Metajne.
Za eno izmed variant se bo potrebno odločiti.
Pravite da so po južni strani lepši otoki, imaš kaj za videti. Po Velebitskem kanalu pa vedno vleče in kakršno srečo imam bo verjetno takrat burja.
S spoštovanjem
1.Goli otok- Sv.Grgur, po Velebitskem kanalu do Metajne
2. Po južni strani Raba mimo Lun-a nato pod Velebitom do Metajne.
Za eno izmed variant se bo potrebno odločiti.
Pravite da so po južni strani lepši otoki, imaš kaj za videti. Po Velebitskem kanalu pa vedno vleče in kakršno srečo imam bo verjetno takrat burja.
S spoštovanjem
Pot od Raba do Paga
To Admin, hvala za nasvet.
Sem verjetno precej nerazumljivo napisal.
S spoštovanjem
Sem verjetno precej nerazumljivo napisal.
S spoštovanjem
-
morska nastasja
- Poddesetnik
- Kraj: LJUBLJANA
morska nastasja napisal/-a:Kdor plujo od Raba do Paga, mu svetujem,da pluje ob celini in si pogleda Zavratnico. Je sicer nekaj za plačati, za vstop z čolnom, ampak na dnu vidiš potopljeno vojaško plovilo, med vojno. Potopljena je v tako plitki vodi, da lahko ko plavaš na njej stojiš. Res zanimivo za videti
Hello,
a to misliš tisto pri Jablancu, ko se gre cca. 1km peš od trajekta za Rab? Tam smo že bili, je zanimivo ja... Ko si že skoraj tam in ves vesel, da te ni nihče zakasiral, se ti pokaže tip iz ene skale in sledi: "dobar dan, naplaćuje se ulaz u park..." No, saj ni panike, samo zanimivo, zakaj te ne ubrišejo že kar takoj pri trajektu... Strinjam se, da je zanimivo videti...
Kardar, kdaj si v Metajni, mi smo 1. teden avgusta... Če prideš na Rivo (vlastnik Ivica Datković) priporočam pizzo, za pir dam pa jaz, če se spoznamo...
lp, uživaj mirno morje!
Green to green or red to red, safely go ahead!
-
morska nastasja
- Poddesetnik
- Kraj: LJUBLJANA
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov