Srečanja Morjeplovcev

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

Kateri dan bi vam najbolj odgovarjal za naslednja srečanja članov Morjeplovec.net ?

Vsak DRUGI TOREK v mesecu
24
21%
Vsak TRETJI TOREK v mesecu
15
13%
Vsak DRUGI ČETRTEK v mesecu
53
46%
Vsak TRETJI ČETRTEK v mesecu
22
19%

Skupaj glasov: 114
Uporabniški avatar
seleven
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana-Krk-Omišalj
Kontakt:

Re: ruta

OdgovorNapisal/-a seleven » Po Jun 14, 2010 12:55

majski napisal/-a:Obstaja pa še tretja možnost - lahko ponudim najeto jadrnico, če je kaj interesa da sestavimo posadko tu gor ? Cijena ? Prava sitnica .. 8)

TOLE MI DIŠI PO PRIKRITEM OGLAŠEVANJU :!:
Lp
Vzemi vsako stresno situacijo kot pes:
Če je ne moreš požreti ali se z njo igrati,
jo pač polulaj in pojdi dalje...
majski
Naddesetnik
Kraj: Ljubljana

ruta junij

OdgovorNapisal/-a majski » Po Jun 14, 2010 14:28

A ste vi vsi od polcije al kaj :-)... če je pa res da bi šel zraven mogoče...prikrito gor al dol... a pol me pa ne vzamete s sabo al kaj ? Sej se bom navadu počas, sam da spoznam pravila tu gor... pa brez zamere prosim.
Gremo na morje :-)
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Po Jun 14, 2010 14:35

To je mal heca. Ja če bi se želel komu pridružiti na čolnu, je najbolje da povprašaš v tej temi.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Jun 14, 2010 23:15

Majski, s sabo te z veseljem vzamemo, oglaševanje pa je prepovedano v pravilih foruma, ki si jih sprejel pri registraciji...
Ne mislit, da smo se spravili nate, vendar razumi, da nas je na forumu kar precej, ki se tudi profesionalno ukvarjamo z navtiko in če bi vsak začel reklamirat nekaj svojega, potem je lahko forum samo še en kup oglasov...

Na Trojanah je bilo pa krasno, tako kot vedno! Tokrat sem se odločil za pohanega piščanca in kljub temu, da sem sedel zraven našega CAR-ja, je na koncu ostalo še eno bedro! O ja, to so Trojane, porcija da te ubije, hrana okusna, cena za vse skupaj pa 1/3 od tiste iz prejšnjega meseca... Ufff.

Glede rednih srečanj, pa je tako kot je napisal "kr en". Vedno so drugi četrtek v mesecu razen kakšne izjeme, kot je recimo julijsko srečanje, ki ga prestavimo na prvi četrtek v mesecu, saj potem sledijo dopusti... Še enkrat napišem, poglejte v koledar v meniju "Dogodki". Tam vedno vse piše...

LP
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jun 15, 2010 22:34

Sem pobrisal vse kar je bilo naprej!

Prvič zato, ker je bilo spet reklamiranje, drugič pa zato, ker ste povsem zašli iz teme in tretjič zato, ker ste še skregali zraven!!!

NE SE KREGAT!!! Majski, ti pa ne provociraj mene!
majski
Naddesetnik

Runda

OdgovorNapisal/-a majski » To Jun 15, 2010 22:34

Fantje, dam za rundo na ruti, sploh če me kdo vzame na čoln. Ker sicer si bom moral eno barko rentat pri ****
Gremo na morje :-)
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » To Jun 15, 2010 22:54

Ti samo provociraj,..... glej da se ti ne naredi, da boš preimenovan iz majskega v decemberski....... in potem........out! :lol:

LP
:wink:
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » To Jun 15, 2010 23:06

majski,jaz te z veseljem vzamem s sabo,me ne boš nikoli pozabil,pa tud na misel ti več ne bo prišlo,da bi rental :lol: :lol:
nik bom pa spremenil v -mudonja-(':shock:')

da pa ne bo vse izven teme-sestanek na Trojanah je bil -konstruktiven :!: -mater je dolga-
Lp CC
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » To Jun 15, 2010 23:25

LIPNIK napisal/-a:majski,jaz te z veseljem vzamem s sabo,me ne boš nikoli pozabil,pa tud na misel ti več ne bo prišlo,da bi rental :lol: :lol:

Ena od izjav leta, ki se je spomnim iz Trojan je bila: "Lipnik a me boš vzel zraven, veš, prvi se nikoli ne pozabi!" :lol: :lol: :lol:

Torej Majski......... premisli......... :lol:

:oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » To Jun 15, 2010 23:37

pol se pa zbudi pa ma veeelike :shock:
Lp CC
Uporabniški avatar
skiper1
Kontraadmiral
Kraj: Velenje - Krk

OdgovorNapisal/-a skiper1 » Sr Jun 16, 2010 07:40

Ojla Novinec.
Ta izjava, da se prvega pač ne pozabi ti je pa res všeč. Morda si razočaran, ker ti nisi bil prvi. Pa nič zato, še vedno imaš možnost da si prvi, seveda pri kakšni drugi stvari. Mal heca, mi ki smo bili vpleteni pa itak vemo zakaj se gre.
Drugače pa sem hotel napisati nekaj drugega. Ta naša mesečna srečanja se mi zdijo vedno bolj čudna. Res je, da se določene stvari dogovorimo, da si izmenjamo informacije, da smo veseli ko se po 1 mesecu zopet vidimo, da si imamo veliko za povedati.
Glavna tema zadnjih srečanj pa je vedno bila, KAJ BOMO PA JEDLI ??? Ej mislim če se nebi poznali že dlje časa bi mislil da sem na srečanju KULINARIKOV ali po domače požeruhov. Sploh pa ko se omeni piščanc ali pa vampi ali obara. Madonca saj še rib ni hotel nihče jesti. Ja pa tudi nobene slike ni več nihče prilepil, pa saj boljše da ne saj bi spet samo jedli in se mastili. Ja mislim, da nam manjka ena rdeča nit pogovorov, kot smo ugotavljali smo kot stare branjevke na tržnici. Vsi se vse povprek nekaj deremo drug čez drugega.
Na koncu koncev pa zopet sem se imel lepo v vaši družbi izvedel sem nekaj koristnih informacij, zopet me bolijo ušesa in zopet sem za NEKAJ KILOGRAMOV TEŽJI.
Gdo pa mi je kriv, če mi je pa NAŠA družba všeč ??? :D
Morje da in morje vzame.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Jun 16, 2010 14:00

JULIJSKO SREČANJE

Kot je v navadi je julijsko srečanje teden dni prej, kot ostala zaradi kasnejših dopustov. V navadi je tudi, da se julija srečamo v Zasavju. Torej srečanje bo 1. četrtek, kar pa letos pride na 1. julija :!: To je zelo blizu, posebej za udeležence 2. Rute bo minilo, kot bi trenil.
Na željo naše legende (Pajer1) bo tokratno julijsko srečanje prestavljeno iz Glamour caffe-a v marino Zagorje. (Udeleženci marčevskega srečanja poznate lokacijo).
Vrnil sem se od gazde, kjer sem rezerviral nekaj miz. Bilo pa bi zaželjeno, čimbolj točno število udeležencev. Lanski pridete, upam vsi !
Da se ne bi ponovila zgodba iz Lambade, prilagam predloge za tri menije:

1. TRIS LIGNJI (7,5 €)
2. HOBOTNICA iz pečice s krompirjem 15 €/osebo (60 dag)
3. Balkanski krožnik (pleskavica, dva ćevapa, sv.ribica v slanini, puran) 8,5 €
Za obilnost porcij odgovarjam sam :!:

Novost je tudi hrana izpod peke (hobotnica, jagenjček, zelenjava, ...) in pa naravni roštilj. Zmenim se lahko za odojka ali jagenjčka - Po želji.

Zaželjena (sicer pa neobvezno) je prisotnost tenderjev (kdo vas bo pa drugače krotil).

Admin, zate je kontrabas že pripravljen!

P.S.
S Severininim managerjem sem v zaključni fazi dogovorov. Upam, da bo ta termin zdrava in pride. Če drugega ne, na petelinji zajtrk (kot lani :lol: )

prosil bi vas za potrditev udeležbe, število in meni na ZS

hvala za razumevanje in veliko sončnih dni na morju !
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Jun 16, 2010 14:16

Temu pa se reče organizacija! Pohvalno, vsaka čast!
Upam samo, da bo lepo in toplo vreme!

LP
:wink:
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Jun 16, 2010 18:10

Bravo kr en!
Glede hrane je že to kar si napisal več kot odlično, zato priporočam, da ostanemo na treh menijih, da ne bo preveč zmede za gostilničarja... Pustimo jagenčka, pa odojka za kdaj drugič, kajti tega ne moreš spečt ravno 3 porcije...

A spet kontrabas? Pa jst sm nehov špilat 7 let nazaj, pa še to je bila bass kitara. :D No ja, za Morjeplovce pa se bom potrudil na kontrabasu spravit skup ene 3 avsenikove polke, pa 2 valčka. :D

Srečanje pa je tudi že v našem koledarju!
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Sr Jun 16, 2010 18:11

Pa ne spet kontrabas. Jao

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti