Zbledele zastavice
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Zbledele zastavice
Pozdravljeni!
Prosil bi za nasvet izkušenih morjeplovcev.
Imam precej "zbledele" zastavice in to Slovensko in Hrvaško. Zastavici sta precej manj barviti kot original (sonce, slana voda - več let). Še vedno pa se vidi, za kakšni zastavici gre.
Ali to mogoče predstavlja kakšen problem pri hrvaških oblasteh ??????
LP
Prosil bi za nasvet izkušenih morjeplovcev.
Imam precej "zbledele" zastavice in to Slovensko in Hrvaško. Zastavici sta precej manj barviti kot original (sonce, slana voda - več let). Še vedno pa se vidi, za kakšni zastavici gre.
Ali to mogoče predstavlja kakšen problem pri hrvaških oblasteh ??????
LP
V vsakem primeru moraš imeti zastavo države, v kateri je plovilo registrirano.
Zaenkrat zaradi slovenske zastave še nisem doživel diskriminacije, čeprav ni majhna. Poglej Italijane, kako imajo velike. Po mojem mnenju je veliko v naših glavah. Se pa dogaja.

Zaenkrat zaradi slovenske zastave še nisem doživel diskriminacije, čeprav ni majhna. Poglej Italijane, kako imajo velike. Po mojem mnenju je veliko v naših glavah. Se pa dogaja.
Meni so lansko leto na Pašmanu v enem zalivu stari Zagrebčani-dva starejša para okoli 60 let je.ala mater, ter me zmerjala z ustaši pa ne vem kaj vse.
Pa vse pričo otrok, na račun zastavice.
Ko pa smo se odsidrali, pa sem počasi zaplul okoli njihovega gliserja ter samo reko kao "šta ste vi jedne budale-pa čamac je od mog prijatelja sa Slovenije"
Pa da bi vidli ta pogled-škoda kaj nisem slikal.
Pa vse pričo otrok, na račun zastavice.
Ko pa smo se odsidrali, pa sem počasi zaplul okoli njihovega gliserja ter samo reko kao "šta ste vi jedne budale-pa čamac je od mog prijatelja sa Slovenije"
Pa da bi vidli ta pogled-škoda kaj nisem slikal.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 6 gostov