Kdo naredi nove zajle za komande?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Kdo naredi nove zajle za komande?
Pzdrav pomoščaki in ostale plutalice!
Ali kdo ve kje in kdo bi bi naredil nove - daljše - zajle za komande za Suzuki 65 DT letnik 99? Ali pač se takšne stvari kupujejo original in če da, pri komu?
LP Rookie
Ali kdo ve kje in kdo bi bi naredil nove - daljše - zajle za komande za Suzuki 65 DT letnik 99? Ali pač se takšne stvari kupujejo original in če da, pri komu?
LP Rookie
Če ne gre, vzamem večje kladivo.
Evo, bil danes v Marine Systemu v marini Koper.
Od mene dobijo fantje oceno 5+!!!
Ustržljivi, hitri, že po telefonu vedo kaj rabiš... res kapo dol! Ker pa sem rabil še končnike mi jih je uštimal serviser ki ima delavnico v sosednjem prostoru. Za ceno dveh pirov sem dobil končnike in veliko uporabnih informacij in nasvetov za svoj novi (stari) motor...
Dinksi, hvala lepa za pomoč, zajle so že na fišermen(čk)u in funkcionirajo kot nove
Od mene dobijo fantje oceno 5+!!!
Ustržljivi, hitri, že po telefonu vedo kaj rabiš... res kapo dol! Ker pa sem rabil še končnike mi jih je uštimal serviser ki ima delavnico v sosednjem prostoru. Za ceno dveh pirov sem dobil končnike in veliko uporabnih informacij in nasvetov za svoj novi (stari) motor...
Dinksi, hvala lepa za pomoč, zajle so že na fišermen(čk)u in funkcionirajo kot nove
CAR napisal/-a:kakršno kol zajlo ti naredijo na fužinah v Ljubljani. Žal nimam naslova, lahko pa ti objasnim kje je to, če mi pošlješ telefonsko na zS.
Tega v Fužinah poznam, sem bil tudi pri njem, vendar imajo te zajle (pre)več posebnih nastavkov in cevk da bi jih lahko kvalitetno naredil, je pa res da je ni zajle za katerikoli avto ki je ne bi naredil...
Vseeno hvala za nasvet!
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Ko sem obnavljal barko pred leti, ko še nismo bili v EU, je bilo potrebno vse uvažat v Slovenijo in povem vam, da si ne predstavljam kako bi potekala obnova, če ne bi bili v Marine System tako ustrežljivi in pripravljeni potruditi se tudi za malenkosti. Za vsako stvar se dejansko ni splačalo leteti v Trst.
O navtični trgovini Marine System iz Koprske marine lahko povem le najboljše in jo tudi zelo priporočam.
LP
Nikola Tesla
O navtični trgovini Marine System iz Koprske marine lahko povem le najboljše in jo tudi zelo priporočam.
LP
Nikola Tesla
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov