LIPNIK napisal/-a:računaj ko ga opremiš pa še prikolica,te pride 30k
jaz te povabim,sam pol moraš kupit obvezno![]()
To moraš dat v oglaševalski slogan : "brezplačna testna vožnja, z obveznim nakupom"
Če se ne motim imaš fishermana?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
LIPNIK napisal/-a:računaj ko ga opremiš pa še prikolica,te pride 30k
jaz te povabim,sam pol moraš kupit obvezno![]()
LIPNIK napisal/-a:slogan je odličen in bom s tem ziher prodal![]()
nažalost imam čoln še na Krku,lahko pa sprobava v septembru brez obveznosti![]()
slik ti ne morem pokazat ker jih ne znam naložit,ker mi noben noče tega pokazat-aja ena slika pa je,poglej pod plovila-pa ziher ti ne bo všeč
LIPNIK napisal/-a:belo ma vsak ker je zastonj rdeča se pa plačapravjo da smo nekej posebnega-ta rdeči
![]()
Dreamone napisal/-a:@bladzo, sem si pogledal tvojo zadevo, samo mi oblikovno resnično ni ušeč, pa brez zamerePa mogoče bi od motorja tudi raje yamaho...
bladzo napisal/-a:Dreamone napisal/-a:@bladzo, sem si pogledal tvojo zadevo, samo mi oblikovno resnično ni ušeč, pa brez zamerePa mogoče bi od motorja tudi raje yamaho...
Všeč gor al dol... Zaradi male kabince lahko seksaš tudi čez dan in to v zalivu, kjer je sidranih polno čolnov okoli tebe...Če ni to en velik plus....
bladzo napisal/-a:Dreamone napisal/-a:@bladzo, sem si pogledal tvojo zadevo, samo mi oblikovno resnično ni ušeč, pa brez zamerePa mogoče bi od motorja tudi raje yamaho...
Všeč gor al dol... Zaradi male kabince lahko seksaš tudi čez dan in to v zalivu, kjer je sidranih polno čolnov okoli tebe...Če ni to en velik plus....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov