Bravo...........krasna primerjava
lpmš
Lokacijski koledar
Moderatorji: moderator2, moderator
mš napisal/-a:Ja kdo za vraga te bo pa kontroliral, če jo imaš npr. ugasnjeno na barki?
Imam vse izpite na radioamaterskem področju in mi tudi na misel ne pade, da bi za ta "jajčka" delala izpit.
pozdravček,
Miša
Tudi jaz imam izpite kot radioamater, ampak so me hitro postavili na realna tla, da nimam ustreznega papirja za uporabo na barki. Tukaj ne gre za znanje ampak za papirje, ki kot posledica pomenijo financiranje države.
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Da so mene reševali ne - ampak že večkrat pa kot relay, da so reševali koga drugega.
Spomnim se ene zdravstvene urgence na Lastovu (mislim, da je bilo predinfarktno stanje), zadnji tak slučaj pa letos konec julija, ko je pred Murterjem zgorela jahta.
Zna priti prav... včasih tudi namesto telefona. Ko še ni bilo GSM-ov smo s temi postajami klicali domov - in najbrž bi spet, če bi bil kje brez signala.
Spomnim se ene zdravstvene urgence na Lastovu (mislim, da je bilo predinfarktno stanje), zadnji tak slučaj pa letos konec julija, ko je pred Murterjem zgorela jahta.
Zna priti prav... včasih tudi namesto telefona. Ko še ni bilo GSM-ov smo s temi postajami klicali domov - in najbrž bi spet, če bi bil kje brez signala.
Rok-11 napisal/-a:luftar napisal/-a:Še vedno trdim, da v 99 % nesreč, morjeplovci niso imeli urejene barke, ali pa niso znali z njo upravljati.
in jaz se s tem popolnoma strinjam.
Oziroma jih je zaradi pomanjkanja izkušenj presenetila situacija v kateri so se znašli.
Ko te preseneti vidiš, da se učiš ves čas in da izkušenj ni nikoli dovolj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti