Res škoda, da nas vsaj nekaterih nisi osebno spoznal, ko smo bili ravno na obali... Mogoče pa na naslednjem srečanju v novembru. Ne bo sicer na obali, bo pa zagotovo.
Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
-
barba čiko
- Poročnik bojne ladje
lep pozdrav vsem starim in novim morjeplovcem!
tudi sam sem zbral pogum, da se vam predstavim in pa pohvalim forum.
moje ime je matej in prihajam iz ljubljane. moje celo zivljenje je nekako povezano z vodo. pozimi v trdem agregatnem stanju, kar je povezano z igranjem hokeja na ledu, poleti pa komaj cakam, da lahko prosti cas, kar mi ga hokej dopusca prezivim na svoji barcici. spadam pa med rjuharje kakor se poimenujete (poimenujejo) bralci foruma. hehe.
moram priznati da me je forum totalno prevzel in mi mocno krajsa ure z branjem le-tega. tako da vse pohvale upravljavcu in pa seveda vsem clanom za izjemno zanimive in koristne prispevke in pa komentarje. samo tako naprej.
en lep mornarski pozdrav vsem skupaj!
matej
tudi sam sem zbral pogum, da se vam predstavim in pa pohvalim forum.
moje ime je matej in prihajam iz ljubljane. moje celo zivljenje je nekako povezano z vodo. pozimi v trdem agregatnem stanju, kar je povezano z igranjem hokeja na ledu, poleti pa komaj cakam, da lahko prosti cas, kar mi ga hokej dopusca prezivim na svoji barcici. spadam pa med rjuharje kakor se poimenujete (poimenujejo) bralci foruma. hehe.
moram priznati da me je forum totalno prevzel in mi mocno krajsa ure z branjem le-tega. tako da vse pohvale upravljavcu in pa seveda vsem clanom za izjemno zanimive in koristne prispevke in pa komentarje. samo tako naprej.
en lep mornarski pozdrav vsem skupaj!
matej
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov