Martinovanje 2010
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Imeli smo se fajn. Rabuni hvala za odlično organizacijo. Moram pa pohvaliti tudi mojega šoferja - Janadino nas je spravil v Prlekijo kot bi se po bonaci vozili z ladjo. No, ne vem, mogoče je bilo krivo kaj drugo, v glavnem pristanek v Ormožu je bil mehak, tako da sva lahko z mojo nadaljevala še kos poti do Lotmerka.
Aha pa da ne pozabim. Beseda je dala besedo in s šefom Adminom sva sklenila, da morava napravit morjeplovski band. Manjka nama harmonikar, zato se prosim javite vsi ki špilaten frajton ali klavirko, ker bo avdicija kmalu.
Bolid, ti si pa glavni vokal-toliko da več, ker smo se itak že sprobali na ruti brez inštrumentov.
Naslednje tri dni bom v bolnici-martinovanje je svoje naredilo. baje vnetje nekega živca v notranjosti očesa. Pa sem mislil da je kriva slatina v Rogaški, ker sem navajen na Radensko.
Aha pa da ne pozabim. Beseda je dala besedo in s šefom Adminom sva sklenila, da morava napravit morjeplovski band. Manjka nama harmonikar, zato se prosim javite vsi ki špilaten frajton ali klavirko, ker bo avdicija kmalu.
Bolid, ti si pa glavni vokal-toliko da več, ker smo se itak že sprobali na ruti brez inštrumentov.
Naslednje tri dni bom v bolnici-martinovanje je svoje naredilo. baje vnetje nekega živca v notranjosti očesa. Pa sem mislil da je kriva slatina v Rogaški, ker sem navajen na Radensko.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Joj joj, fantje, menda vas pa ja EMŠO ne zafrkava, da ste po eni prekrokani noči vsi trdi...
Pomoje je problem samo kondicija, Joško pa je po našem skupnem druženju v diskoteki do jutra reševal čast. Se vidi, da ima komaj 35 let!
Zahvala pa vsem, ki ste prišli, bilo je lepo, čeprav je škoda, da vas je kar nekaj tistih zvestih manjkalo.
Posebna zahvala pa našemu Rabuniju za odlično organizacijo, bandu za zabavno glasbo, g. Mijonšku za pogostitev v gorci, pa kozmetiki Afrodita in Steklarni Rogaška za prijazen sprejem, za konec pa še prijaznemu osebju restavracije Sonce.
Kratko poročilce s slikami pa še sledi.
Zahvala pa vsem, ki ste prišli, bilo je lepo, čeprav je škoda, da vas je kar nekaj tistih zvestih manjkalo.
Posebna zahvala pa našemu Rabuniju za odlično organizacijo, bandu za zabavno glasbo, g. Mijonšku za pogostitev v gorci, pa kozmetiki Afrodita in Steklarni Rogaška za prijazen sprejem, za konec pa še prijaznemu osebju restavracije Sonce.
Kratko poročilce s slikami pa še sledi.
Alo družba. Me veseli, da ste se imeli fajn (saj v to nisem niti dvomil).
Videti pa je, da so se morjeplovke bolj razživele, kot morjeplovci. A ste mel star bencin
Razen admin in Joško sta izvzeta. Sta videti ornk u formi
Lipnik je itak že ob devetih moral bit pod mizo, ker ga ni na nobeni sliki

Videti pa je, da so se morjeplovke bolj razživele, kot morjeplovci. A ste mel star bencin
Razen admin in Joško sta izvzeta. Sta videti ornk u formi
Lipnik je itak že ob devetih moral bit pod mizo, ker ga ni na nobeni sliki
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Haha Joško ampak je čista resnica, da smo na koncu ostali samo gorenjci.
Jasno Admina štejemo med nas pa čeprav je nekje na meji.
In preden se kdo dvigne z komentarjem, Ja smo preveč škrti, da bi dobro zabavo in noč pognali v nič, zato smo jo izželi do konca.
Pa je štajerce ena sama hvala kolk žurajo in vzdržijo
Madona jest sem šele danes prišel k sebi. Ja ja noč ima svojo moč sploh ker je bilo treba tolk deklc krotit.
Kr en tiste slike proti koncu so že iz diskača, takrat je bil Lipnik že skoraj doma.
Lp Mitja
Jasno Admina štejemo med nas pa čeprav je nekje na meji.
In preden se kdo dvigne z komentarjem, Ja smo preveč škrti, da bi dobro zabavo in noč pognali v nič, zato smo jo izželi do konca.
Pa je štajerce ena sama hvala kolk žurajo in vzdržijo
Madona jest sem šele danes prišel k sebi. Ja ja noč ima svojo moč sploh ker je bilo treba tolk deklc krotit.
Kr en tiste slike proti koncu so že iz diskača, takrat je bil Lipnik že skoraj doma.
Lp Mitja
Nazadnje spremenil Mitja P, dne Po Nov 15, 2010 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
.
Lipnik je bil tudi na martinovanju v službi ("na dužnosti", se je reklo včasih).
Dokaz št. ena!
Res ima pol glave "odrezane" toda to je zaradi zaščite intelektualne lastnine.
Zakaj ga ni na fotkah?
Ker mora svojo službo opravljat na mirnih mestih, blizu izvora stroškov in posledično računa, da ne pride do nekontroliranih odlivov.
Dokaz št. dve!
Pa naj mi nekdo pokaže boljšega blagajnika!
Pod neznosnim psiho - fizičnem pritiskom, nenormalno zahtevne publike, je to ogromno odgovornost in veliko delo opravil z odliko. Bilančni dobiček se vidi na njegovi faci, seveda kdor zna potegnit med točkami, da dobi pozitiven graf.
LP
.
Lipnik je bil tudi na martinovanju v službi ("na dužnosti", se je reklo včasih).
Dokaz št. ena!
Res ima pol glave "odrezane" toda to je zaradi zaščite intelektualne lastnine.
Zakaj ga ni na fotkah?
Ker mora svojo službo opravljat na mirnih mestih, blizu izvora stroškov in posledično računa, da ne pride do nekontroliranih odlivov.
Dokaz št. dve!
Pa naj mi nekdo pokaže boljšega blagajnika!
Pod neznosnim psiho - fizičnem pritiskom, nenormalno zahtevne publike, je to ogromno odgovornost in veliko delo opravil z odliko. Bilančni dobiček se vidi na njegovi faci, seveda kdor zna potegnit med točkami, da dobi pozitiven graf.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta