Električni sidrni vinč
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Električni sidrni vinč
Morjeplovci,
zanima me kje bi se dalo najceneje kupiti el. vinč?Pri nas, v tujini?se mogoče splača kupiti rabljenega, če bi ga dobila?
Hvala
Irena
zanima me kje bi se dalo najceneje kupiti el. vinč?Pri nas, v tujini?se mogoče splača kupiti rabljenega, če bi ga dobila?
Hvala
Irena
Re: električni vinč
Irena napisal/-a:Morjeplovci,
Hvala
Irena
Irena!
Kakšnega imaš v mislih. Za pletenico (zajlo ), vrv ali verigo, če verigo , katero debelino. Ali pa enostavno povej dolžino in vrsto plovila. Nekje bomo že našli tega hudiča
LP
Električni vinč
Irena!
Nekaj sem našel. Po moje boš zadovoljna
.
www.compass24.de/bootszubehoer/abnetsho ... TNR=958070
LP
Nekaj sem našel. Po moje boš zadovoljna
www.compass24.de/bootszubehoer/abnetsho ... TNR=958070
LP
El. vinč
Imajo še druge tudi. Na levi strani , klikni na Ankerwinschen. Upam ,da bo kaj zraven za tebe. Iz drugega foruma ( boote-forum. de), sem povzel, da je ta proizvajalec renomiran in ima dobro kvaliteto izdelkov. Tudi z cenami ne pretiravajo, ker Nemec ne kupuje, samo da je drago, ampak gleda na ceno v primerjavi z ponudbo. Naši prodajalci navtične opreme , pa močno pretiravajo!
LP
LP
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Lahko je 500 ali 600W (boljši) ali 800W (ta bo skor mal hud), veriga pa bo 6mm dovolj. Jaz imam že nekaj let Quick winch in me še nikoli ni pustil na cedilu. Tudi na prejšnji barki sem imel enakega, vse b.p..
LP

LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov