strgana cerada
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
strgana cerada
cerada se mi je strgala na colnu cca 10 cm kako nej popravim da ne bo slo se naprej.... sivate ali limate...?
--Bodybanger--
Jaz sem na biminiju šival. V Brindisiju!!!
Kar pomeni, da moraš imeti v rezervi tudi sukanec in iglo. Nič ni narobe!
Vendar pa boš moral prej ali slej prešiti celotno cerado, sploh če so šivi dotrajali zaradi UV in starosti. Zato pa so profiji s profi mašinami!!

Kar pomeni, da moraš imeti v rezervi tudi sukanec in iglo. Nič ni narobe!
Vendar pa boš moral prej ali slej prešiti celotno cerado, sploh če so šivi dotrajali zaradi UV in starosti. Zato pa so profiji s profi mašinami!!
cerada
jst sm sam izdelu cerado pa sem jo zlimal z pištolo na vroč zrak,(posodil mi jo je prijatelj)topi material cerade in potem z valjčkom povaljaš oba dela med sabo pa je, sam morš bit ,kr hitr ker se cerada hitr uhladi ,pol se pa ne zlima dober.
neki materiala še mam, pištolo pa si lahko probam sposodit,sam kr jutr ne bi šlo
lp jure
neki materiala še mam, pištolo pa si lahko probam sposodit,sam kr jutr ne bi šlo
lp jure
cerada
mam u modri barvi ,dej mero pa naslov kam pošljem
lp jure
lp jure
Lani sem na novo prešil vse šive, ker so začeli popuščati verjetno zaradi UV svetlobe. Šival sem z namiznim šivalnim strojem, iglo 130 in sukancem FILAN 30. Ampak 6 metrska cerada je že blizu meje tistega, kar lahko zašiješ doma na mizi.
motorni
Cilit Bang rdeč(vodni kamen). Odstranjuje vodni kamen in rjo.
Samo prej poskusi na kakem delu, ki se ne vidi, ce reagira se na kaj drugega, da ne bo potem cerada kaj drugacna:)
Ker tisto ni sol, ampak verjetno vodni kamen... Sol bi se prekoo nici stopila 100%
EDIT: pospricaj samo po delih potrebnih ciscenja, pusti nekaj minut, nato z krtacko zdrgni in dobro izperi. Po potrebi ponovi vajo...
Samo prej poskusi na kakem delu, ki se ne vidi, ce reagira se na kaj drugega, da ne bo potem cerada kaj drugacna:)
Ker tisto ni sol, ampak verjetno vodni kamen... Sol bi se prekoo nici stopila 100%
EDIT: pospricaj samo po delih potrebnih ciscenja, pusti nekaj minut, nato z krtacko zdrgni in dobro izperi. Po potrebi ponovi vajo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov